Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2024, 08:36   #1
Sean
Özel Üye
Sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Pure Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Caaaanımgillerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yıllardır seni tanıyan bilen biri olarak, herkesin seni gerçek anlamda tanımasına olanak gösteren bu röportaj çok iyi olmuş.Bazen dışardan bakıldığında farklı gözükebilir insanlar neticede.İyi ki seni tanıdık, iyi ki o güzel sesini duyduk.Hep müzikle, bizle ol.

Hep dediğim gibi kitapsız yine mis gibi okumuş

Dostum benim , bu güzel sözlerin çok değerli. Senin yayınların ve seslendirdiğin şarkılarla biz de hep keyif aldık . Yıllardır birlikteyiz, iyi ki tanışmışız .Müzik ve dostlukla hep yan yana kalalım.

Alıntı:
EfSane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim .

Alıntı:
Tahta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] gercekten özendiğin bu paylaşım adına Çok tesekkur ederim cnm kardesim. Yitip gideceğimiz bu hayat kitabinda degerli bir sayfa olusturdun benim icin. Emeğine sağlik..

Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim dostum, seninle paylaşmak her zaman bir ayrıcalık. Nice güzel anılar biriktirmeye devam edelim :))

Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten keyifle okudum, bir çok yerinde gülümsedim, emeğine çabana sağlık canım

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni tanımak güzeldi, gitar çalarken müzikle bütünleşmeni görmek çok güzel.. Umarım hayat bağın da gitarınla olan bağın kadar güçlü ve keyifli bir yolculuk olur senin için..

Dostluğunuz daim olsun..

Canım ablacım, değerli yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Senin varlığın her zaman bizim için kıymetli. İyi ki varsın, daha nice güzel anları birlikte paylaşmak dileğiyle :))

Alıntı:
Burçinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık çok keyifli bir röportaj olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarınızın devamını dilerim
Teşekkür ederim görüşleriniz için . Keyifli forumlar dilerim

Alıntı:
LiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tanıdığım ilk günden beri taktir ettiğim dostluğunuzun ışığı altında çok keyifli ve özenle hazırlanmş bir söyleşi olmuş : ))
İkinize de tebrik ediyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. yüzünüzden gülücükler eksik olmasın !

Canım ablam benim teşekkür ederim . Yıllardır beraberiz , dostluğun benim için değerli seninle her zaman güzel anlar paylaşmak çok güzel gülücüklerimiz bol olsun :)))

Alıntı:
izz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gülümsettiii :)) keyifli samimi bir röportaj olmus dostluğunuz daim olsun emegine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teşekkür ederim görüşleriniz için . Keyifli forumlar dilerim

Alıntı:
ElFin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hani ilk röportajı benle yapicaktin 😃 emeğine sağlık güzel arkadaşım çok güzel keyifli röportaj olmuş:)

Ah sorma seninle yapılmış , Hem tahta yı çok severim bilirsiniz güzel yorumun için teşekkür ederim arkadaşım keyifli forumlar dilerim :))

Alıntı:
Zenia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emegine saglik

Teşekkür ederim .

Üslup muhattaba göre şekil alır
.