06 Eylül 2024, 08:36
|
#1 |
| | Alıntı: Pure Nickli Üyeden Alıntı
Caaaanımgillerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yıllardır seni tanıyan bilen biri olarak, herkesin seni gerçek anlamda tanımasına olanak gösteren bu röportaj çok iyi olmuş.Bazen dışardan bakıldığında farklı gözükebilir insanlar neticede.İyi ki seni tanıdık, iyi ki o güzel sesini duyduk.Hep müzikle, bizle ol.
Hep dediğim gibi kitapsız yine mis gibi okumuş  | Dostum benim , bu güzel sözlerin çok değerli. Senin yayınların ve seslendirdiğin şarkılarla biz de hep keyif aldık . Yıllardır birlikteyiz, iyi ki tanışmışız .Müzik ve dostlukla hep yan yana kalalım. Alıntı: EfSane Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize sağlık. | Teşekkür ederim . Alıntı: Tahta Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
gercekten özendiğin bu paylaşım adına Çok tesekkur ederim cnm kardesim. Yitip gideceğimiz bu hayat kitabinda degerli bir sayfa olusturdun benim icin. Emeğine sağlik.. | Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim dostum, seninle paylaşmak her zaman bir ayrıcalık. Nice güzel anılar biriktirmeye devam edelim :)) Alıntı: Brittle Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten keyifle okudum, bir çok yerinde gülümsedim, emeğine çabana sağlık canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
seni tanımak güzeldi, gitar çalarken müzikle bütünleşmeni görmek çok güzel.. Umarım hayat bağın da gitarınla olan bağın kadar güçlü ve keyifli bir yolculuk olur senin için..
Dostluğunuz daim olsun.. | Canım ablacım, değerli yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Senin varlığın her zaman bizim için kıymetli. İyi ki varsın, daha nice güzel anları birlikte paylaşmak dileğiyle :)) Alıntı: Burçinn Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim görüşleriniz için . Keyifli forumlar dilerim Alıntı: LiN Nickli Üyeden Alıntı
Tanıdığım ilk günden beri taktir ettiğim dostluğunuzun ışığı altında çok keyifli ve özenle hazırlanmş bir söyleşi olmuş : ))
İkinize de tebrik ediyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
.. yüzünüzden gülücükler eksik olmasın ! | Canım ablam benim teşekkür ederim . Yıllardır beraberiz , dostluğun benim için değerli seninle her zaman güzel anlar paylaşmak çok güzel gülücüklerimiz bol olsun :))) Alıntı: izz Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim görüşleriniz için . Keyifli forumlar dilerim Alıntı: ElFin Nickli Üyeden Alıntı
hani ilk röportajı benle yapicaktin 😃 emeğine sağlık güzel arkadaşım çok güzel keyifli röportaj olmuş:) | Ah sorma seninle yapılmış , Hem tahta yı çok severim bilirsiniz güzel yorumun için teşekkür ederim arkadaşım keyifli forumlar dilerim :)) Alıntı: Zenia Nickli Üyeden Alıntı
Emegine saglik | Teşekkür ederim .
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . |
|
| |