Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2024, 18:59   #1
Sunshine
Sunshine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Açık Öğretim kayıtları ne zaman? 2024-2025 AÖF Açık Öğretim Üniversitesi kayıt tarihleri

Açık Öğretim Üniversitesi (AÖF) 2024-2025 akademik takvimine göre YKS yeni kayıtlar 19 Ağustos 2024 Pazartesi - 02 Eylül 2024 Pazartesi tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adaylar AÖF Açıköğretim üniversite kayıt işlemlerini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresi üzerinden e-devlet şifresi ile yapabilecek.

Yeni dönem için yapılacak ders seçim işlemi, Anadolu AÖF öğrenci girişi kayıt yenileme ekranı ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]) üzerinden yapılacaktır. Anadolu Üniversitesi tarafından belirlenen tarihlerde çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayların kesin kaydı yapılmayacak.

AÖF GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖF 2024-2025 Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 07 - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

AÖF kayıt yenileme için ders seçimi işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile ilgili kayıt yenileme tarihleri içinde yapılacaktır

Öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerini Anadolu AÖF öğrenci girişi (aosogrenci) adresinden e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile en son saat 22.00'a kadar yapabilecekler.

2024-2025 AÖF KAYIT TARİHLERİ

2024-2025 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Çevrimiçi (Online) Başvuru, Kayıt ve Kayıt Yenileme/Ders Seçimi Tarihleri

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Üç şeyini bozma; Karakterini, kalbini, vicdanını..