Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2024, 00:10   #24
izz
izz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
LiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar sevgili izz, teşekkür ederim öncelikle : )

"LiN kimdir "
*Lin yurtdışında ikamet edip aslen Amasyalı olan bir hatun .
2016 yılında irc ile tanıştım .
Ve duygusal iklimime iyi geldiğini hissettiğim için hobilerimin arasına zaman içerisinde dj lik değil , ama yayın almayı ilave etmiş oldum .
Zira ben dj olmak ile yayın almanın farklı kulvarlar olduğu kanaatindeyim .
Bu süre zarfında güzel vede kaliteli dostluklar da edinmiş oldum .
Konuya uğrar iseler şayet (onlar kendilerini bilir .) hepsine kucak dolusu sevgi ve selamlar.

*Forumda konular arasında gezinti yapmak ve farklı yorumları okumak keyifli oluyor .Tabi arada bi tebessüm etmeme vesile olup "ben ne okudum şimdi böyle "diye düşündüğüm yorumlar da çıkabiliyor karşıma . Lakin spesifik bir konu yada konular var diyemem .

*Hayatıma anlam katan şeylere gelecek olursak ; ilk sırada elbette ki her sabah uyandığımda varlığı için şükretmeme vesile olan insanlar ve bununla birlikte beni bugün ki ben yapan maddi ve manevi değerlerim .

*Son soru beni biraz düşündürdü açıkçası.
Evet elbette var olmazsa olmaz diyeceğim "Can" larım.
Ama bu düşünce biraz yaradana ve onun hükmüne karşı haddi aşmak gibi hissettirdiği için, bu cevabı temenni ve duaya dönüştürerek Rabbim beni onlarsız bırakmasın inşallah diyerek noktayı koyaarak sorular için teşekkür edeyim : )
Teşekkür ederim cevaplar için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] herşey gönlünüzce olsun

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!