Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ağustos 2024, 15:31   #23
Pure
clarere audere gaudere
Pure - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
LiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ablacığım ,o kahveyi bir gün gerçekten içelim inşallah diğer arkadaşlar ile birlikte

Sorularına gelelim .
işin açıkçası bırak şiir okumayı, dinlemek bile beni biraz ,nasıl desem depresif yapardı .Bide orta okulda bi müsamerede bana şiir okuttular.Tabi ozaman türkçem çok çok zayıf .Sevimsiz bir anı olarak kalmıştı bende
Sonrasında deneme amaçlı okduğum şiirler,ve o satırlarda zaman zaman içimde hapsettiğim ve kendimden dahi sakladığım bazı duygularımın sesini işittim .
Meğer Şiir okumak İbareyi biraz tonlama ve ( hatta eski bir arkadaşın betimlediği gibi "ağlamaklı ses tonu "ile :))) okumaktan ibaret değilmiş .Bazı satırları okurken gözlerim nemlenip boğazda oluşan düğüm sebebi ile okumayı yarıda bıraktığımda fark ettim ki Şiir okumak içimde ki hiç kabul ettiğime iyi geliyormuş .Böylece o ön yargı kırılmış oldu , ve satırların ruhuma tercümanlığı neticesinde dertleştiğşmiz dizeler olarak kabul gördü .

2. Estağfirullah öncelikle .
Cevap .. bilmiyorum : )
Yani evet hepsinin yeri ayrı ama galiba henüz "o" şiiri bulamadım.

3. Ümit yaşar oğuzcana ait bir şiirin ağırlığı beni biraz meraklandırmıştı .Hayat hikayesini anlatan yazıyı yayın esnasında paylaşırken etkisi altında kalmıştım .Defalarca yutkunduğumu hatırlıyorum.
onun haricinde çok sıradışı olarak nitelendirebileceğim bir anım olmadı . İştirak eden arkadaşların verdiği o güzel enerji ile zihnimin gündelik stres ve hezeyanlarından uzaklaşması yetiyor bana .
ve neticede "keyifli yayınlar" dilekleri yerini bulmuş oluyor.

4. Gönül dili ile satırları okuyan ses o ruha zaten bürüneceği için ikisinin birleşimi dinleyicisini yakalayacaktır diye düşünüyorum.

5. evet Aleni ile sizin hünharca şarkı söylediğiniz o yayının tadını halen arıyorum : )) .
Tez vakitte iki tenör yeniden bir olup bize serenatlar sunmalısınız .

6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm geçenlerde Hande yenerin bir şarkısını seslendirmişti .
Berrak ses tonuna çok yakıştırdım.Yine ondan bir eser isteyelim bence :)
Öpüyorum seni kuzum ;*

( Not ; Bu gençlere şan dersi vermelisin ) :))

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıymetlisin ablacığım teşekkür ediyorum sorulara boğduğun için ))
Kuzumm

Çok sev, çok yaşa ❤️