Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2024, 00:20   #3
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SuperX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Değerli, Forum Üyeleri ve Yöneticileri Konunun Sahane.Net İlakası yoktur Sahane.Net Sunucu sahibi ve domain asıl sahibi benim lütfen konudada belirtildigi gibi Geveze.me sitesiyle ilgilidir Konu başlıgından Sahane.net in cıkarılmasının daha dogru oldugunu düşünüyorum yönetici arkadaşların gerekeni yapacagına inanıyorum

Konu başlığını değiştirdim, örnek verilen linklerde de görüldüğü gibi artık bir önemi olmayan bir yol ile bizim forum sitemizin adını da kullanarak kendilerini geliştirdiklerini düşünenler yanılıyorlar.. Elbet bunu anlayacaklar.

Normalde konu başlığını değiştirmezdim çünkü linklerde verilen sitenin sohbet appleti direk senin sunucuya bağlanıyor ve görüldüğü gibi bunu yapanda sunucunun bir diğer sahibi. Bu durumda kendilerini de uyarmak sana düşüyor dostum.

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.