Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2024, 10:00   #1
Haxi
Haxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Geveze.ME sunucu sahibi SpinoZi

Ben sadece kendisini buradan eleştirmek istiyorum. yaptığı davranışların yanlış olduğunu belirtiyorum. Ekşi sözlükte sohbet siteleri hakkında entry yazıyor ve kendi geveze sitesinin geveze.me adresini paylaşıyor. İsterseniz bakabilirsiniz link vereyim. Kanıtlardan bazılarıdır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bakın hatta irc rehberi içinde ekşide başlık açmış. Google ircrehberi yazınca çıkıyor. Görürsünüz. Ayrıca paravan blog hesaplarındanda bunu yapıyor. Kendisine yazdım ircforumlarinda yönetiminde kendisine eskiden yazdım yaptığının yanlış olduğunu söyledim sunucusunada gittim Geveze.Me'ye mesajlarıma cevap atmadı. Ama burdan birileri sana yazar okursun merak etme. Anladık geveze siten için link çıkışı sitende birinci ama yeter insanların sitelerini kullanarak böyle doğru değil. NitrateX adlı bir şahsiyet eskiler çok iyi bilirler SpinoZi ve Soulfly eski sahibi mircrtr.org'un beraber bunlar web site işlerinde böyle işler yaparlardı bunlar. Hepsini biliyoruz eskilerde bilirler. Bana arkadasını söyle sana kim oldunu söylim. Halen aynı işler.