Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Tahrip olmuş bir çocukluğunuz varsa size uzanan ellere aldanmayın derim kimse teselli vermekten öteye geçemiyor çünkü. Kimsenin acısı kimseyi ilgilendirmiyor. Yanınızda gibi görünen insanların menfaatleri bitince teselli cümleleri de aynı hızla tükeniveriyor.
Aşırı etkileyici bir yazı olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mm ;uzl
Emeğine yüreğine sağlık. Allah hiçbir çocuğun öyle büyümesine izin vermesin hayattan tek temennim bu :( |
Bundan çok daha fazlasını yaşayan çocuklar var ne yazık ki. Teşekkürler Reyhancım.
Alıntı:
NefRet Nickli Üyeden Alıntı
Keşke olmasın denilcek bır yazı o guven gıttımı gerı daha asla gelmez
Yüreğine sağlık okurken orda hıssetım kendimi O çaresizliği.....
Kalemine sağlık |
Teşekkür ederim Nefret hanımcım yazıların amacı da budur her yazar okurunu oraya dahil etmek için yazar bence.
Alıntı:
Loverman Nickli Üyeden Alıntı
İlk Vuruluşum
konu başlığı bile derin'den insan'ı yaralamaya yetiyor.
sevgili hocam'ın yazılarına karşılık 2 kelam etmek zor , güç.
güzel kalbine, sevgiler ve saygılar. |
Acıklı bir öykü seçtim bu defa. Ses olmak istedim belki de bilmem ki. Teşekkür ederim saygılar benden.
Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten okurken boğazım düğümlendi. Tükendim..
Rabbim kimseyi şiddete maruz bırakmasın, özellikle çocukları..
Emeğine, yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
;uzl |
Canim Zeyna kıyamam nasıl da üzülmüş hissetmişsin güzel kalbinden öpüyorum.
Alıntı:
Elyanura Nickli Üyeden Alıntı
Emegine saglik canim cok etkileyici olmus:(DAHA bilmedigimizzz neler var Allah bilir |
Bilmediğimiz şeyler, bilip de sustuklarımız hepsi fazla bu dünyaya. Teşekkürler Elyanura hanımcım.
Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı
Ama acımıştı beş parmağın izi suratımdan geçmişti geçmesine ama bir kız çocuğunun babasına duyması gereken o güven duygusu hiç inşa edilmeden o gün orada yok olmuştu. Hayatım boyunca kimseye güvenemeyişimin temelini de burada atmıştı işte. Sağ olsun..
Çok güzel kaleme dökmüşsün @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanımcım maalesef ki insanoğlu var oldukça çoçuğa, kadına şiddet bitmez. Emeğinize yüreğinize sağlık ;gul |
Teşekkür ederim She hanımcım. Ne yazik ki çok haklısın.