Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2024, 08:00   #5
fredyy
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi bir kadın. bir adama güvenmişse ve adam onu ifşa ediyorsa yada tehdid ediyorsa onun rezil ve karaktersiz olduğunu gösterir...ve kadınlara gelirsek uygunsuz resim vs vs payladiyorlarsa kendilerine saygıları yoktur tehdidi edilmellerine gerek yok zaten yüzsüzler resim paylaşıyorlar tehdid boş...
Ve gelip milletin sunucusuna ahkam kesip yok o tehdid ediyor yok şu şunu yapıyor diyen aslında kendisi onlardan daha beterdir kişi karşısındakini kendisi gibi bilir buda bir gerçek...Herkes düzgün davranırsa tehtidlik şantajlik durum olmaz ;)
Geçmiş olsun...
Tam aradığım yorum akıllı insanı severim .d kızların resimleri sanal alemde havada uçuşuyo resmen herkes resim atıyo skypelerini almak zaten çocuk oyuncağı gelse bir erkek istese de skypemizi versek diye bekliyorlar sjsjddj bu yüzden sürekli mağdur durumuna düşüyolar ben acımıyorum öylelerine kendin ettin kendin buldun diyorum gülüp geçiyorum ben eski ben değilim eski ben olsam eyvah diyorum kızlar için .d farkındaysan hep tersliyorum dik dik konuşuyorum o yüzden sevmiyolar beni sjsjdjs

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.