| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Sen bu konunun uzlaşma konusu olduğunumu sanıyorsun benim kitabımda böyle bir şahsiyetsizle bırak uzlaşmayı aynı ortamda aynı nefesi bile solumam bu uzlaşma konusundan ziyade bu şahsın yapmış olduğu hırsızlığı yalanı dolanı ortaya koyup burdaki diğer insanları aydınlatmaktı ki en azından afişe olsunda diğer insanları mağdur etmesin ama bu şahsın artık yüzünün astarı hiç kalmamış olacak ki burda kendini anlam veremediğim bir şekilde savunmaya devam ediyor bu şahsıyetsiz kişiliğin artık yüzü çarşamba pazarına dönmüş bu karakter yoksunu şahısda az bişey ar damarı olsaydı burda yediği haltı sineye çeker susardı ama demek ki bu tür insanların çıtası bu he burda siz şunu söyliceksiniz demekki bişey yapmamış ki kendini savunuyor işte burda bende şunu söylerim bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylim ben tekrar söylüyorum sende az bişey ufacık adamlık diyemiyeceğim aslında sana yakışacak bişeyde bulamıyorum yürek varsa diyeyim ara beni sende tüm bilgilerim var ara burda klavyeden esip gürlediğin kadar yüzüme söyle bakalım ne söyleyeceksin