Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2024, 18:30   #3
PresidenT
PresidenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SuGaRBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen Kalibinin Adamimi Misin Kadinlardan Para Dileniyorsun Sonra Feraat Ettim Diyorsun Hakkinda Yalan Yanlis Kadina Seyler Anlatıyorsun Lakin Sonra Loq İstiyor Cikaramiyorsun Kendini Kucuk Dusurme Sende Benim Muhatapim Degilsin Erkek adam Enqelleyip Kacmazz Delikanli Adam Burdayim Gelll Der Etek Giyippp İstanbulda.Saklanma Avukatim yarın Aricak dedin Kimse Aramadi Senin Avukatin Aricak.Diye 5 Dk gec uyaniyorum :)
Alıntı:
SuGaRBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhatabımız Sen deqilsin O yüzden Eskiden Tanıdıqım İcin Feraat Ediyorum Bizim Davamız Özlübilişim Avukatı Aricaktı Arayan soran yok Bekliyoruz Aksi Taktirde Zaten Gereken Yapılacaktır Merak Etmeyin Avukatının Beni Araması İcin 3 Gün Verdim Merak etmeyin Ödenmiş Bir Domainin Parası Makbuzu Ve Calısılma yapılmayan Bir Seonun Parasının Makbuzları ve Bir Cok Dellillerimiz Elimizdedir TELEFONUMUZU ACAMIYOR ENGELLEMİŞ DELİKAN MERT BORCUMUZ VARSA FATURA NEREDE BENİMLE DAVASI OLAN BİR ADAM BENIM ABLAMI ARAYIP NEDEN PARA İSTER SEN BAZI OLAYLARI BİLMİYORSUN BENCE SESSİZ KALMALISIN DAVAMIZ VEYA DAVAM SENİNLE DEGİLDİR SAYGILAR...
seo hizmetin yapıldı tarafına bildirimide yapıldı ne yazıkkı hostunu geri çektiğin için alt link değişimli linkleme olduğu için sitenden linkler otomatik olarak kalktığı için karşı tarafta senin gibi zeka dolu insan değil ya linkini barındırsın daha seo ne olduğunu bilmeyen adamlara seo hizmeti vermemizde hayli bir tuaftır senin avukatın beni arayamaz dava açılır bilirkişi gelir arar daha hukuk nasıl ilerlediğini bilmeyen insanlarla hukuk konuşamam :) ne yazikki e devletten dava açıldığına dair bildirim yok çoluk cocuk kandırmaya çalışmayı bırakmalısın ortaya atıp tutmalarınıda bırakmalısın yaşının adamı olup milleti farklı yönlendirmeye gitmeye çalışma dava dilekçeni paylaşırsın bizde savunmamızı yapar resmi kurum olarak o dava kaybedersem insanları ona göre yönlendirme yaparsin daha 1000 tl borcunu ödemeyen adam avukatamı para vericek buda ayrı bir soru işareti :) neyse zamanımı boşa harcama milletide farklı yerlere çekmeye arkandan koşmalarına şaba harcama sayın sugarboy