Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2024, 18:25   #116
PresidenT
PresidenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SuGaRBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen Kalibinin Adamimi Misin Kadinlardan Para Dileniyorsun Sonra Feraat Ettim Diyorsun Hakkinda Yalan Yanlis Kadina Seyler Anlatıyorsun Lakin Sonra Loq İstiyor Cikaramiyorsun Kendini Kucuk Dusurme Sende Benim Muhatapim Degilsin Erkek adam Enqelleyip Kacmazz Delikanli Adam Burdayim Gelll Der Etek Giyippp İstanbulda.Saklanma Avukatim yarın Aricak dedin Kimse Aramadi Senin Avukatin Aricak.Diye 5 Dk gec uyaniyorum :)
biz karı gibi milletten para istemeyiz senin gibi onun bunun arkasındanda iş çevirmeyiz panelimizden kadının aldığı domaini kendine transfer ettiğini gördük sen kadına sen öde diyipte benim panelimde kalsın dediğin domaini kurtarmak adına kendisini garantiye alması için elimden geldiğince yardımcı oldum gidipte o kadının arkasından neler dediğinide unutmadik saolsun kendiside hem fikir yaptı milletin emeğini sana yedirtmiceğimi anlaman gerekiyor artık seninde ne kalıbın adamı olduğunu çoğu insan saolsın yanımda durarak hem fikir oldu ve o kadın 1 kuruş parada almadım almamda :) arkasından atıp tuttuğun kadın unutma olurmu.