Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2024, 13:24   #90
idyllic
C2 seviye akrep
idyllic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkesin fikir paylaşma hakkı vardır sizde yapmışsınız lakin, hakaret ederek bir yere varamazsınız, şu an hiç yoktan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e mahkeme hakkı doğdu niye mi ? O son cümleniz mahkemeye yetecek bir kelime olmuş.

insanlar konuşa konuşa halleder bu tarz durumları, siz konu sahibisiniz, okey ama gelecek yorumları siz yöneteceksiniz, ben konu açmış olsam bu kadar laf söz hakaretlere maruz bıraktırmam, bugünün yarını da var. Umarım anlıyorsunuz beni beyefendi?

ben ne sizi tanırım ne de bir kaç kişi haricî o onları, açtığınız konu üzerinden devam ediyorum ki, daha @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] e gidip noluyor diye bile sormadım.

sizin ikinizin arasında olan bir konuyu 3-5-7 kişiler gelmiş bizde mağduruz :( ... Onlarda açsınlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , siz siz olun bu İrcd' e ne kadar varsınız bilmiyorum ama kimseye sizin üzerinizden prim vermeyin.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ben yıllarca alışveriş yaptım, bir mağduriyet oluşmuş deniliyor zaten kendisi açıklama yapmış, bu durum artık ikiniz arasında geçecek. diğer mağdur yaşadık diyenler hani isim soyisim paylaş vs diyorlar ya, KVKK KANUN'U unutuyorlar galiba.. kimse kimseden kendini zeki sanmasın. o/