Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2024, 10:11   #85
AsLaNbEy
Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı, vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça, terk olunamaz
AsLaNbEy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bak Dostum Her Ne Kadarda Haklı Olsan Dahi hic Bir Zamanda Sanalda Çoluk Çocugu Katmayın Şu Kelimen YanLış
-2 tane çocuğum var sende varmı bilmiyorum varsada o çocuklarada yazık senin gibi bir babaları var şayet ben o otokuru senden aldıysam benim şayet ben almadıysam allah senin çocuklarından çıkarsın - 3 Kurus İçin Kimse Kimseyi Evladıyla Sınamasınn

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana Gelince Hepımız Birer Kadından Geldik Hepımız Birer Kadının Annenın Evladıyız

almadığın hizmet varsa gidersin suc duyurusunda bulunursun karı gibi orada burada firmaları zan altında bırakmayın.

Karı Gibi Kelimeler HoŞ Olmaz.Kadınlar BeLki Sizlerden Veya Bizlerden Daha Uslupla Atısırlar.

Varsa Bir Derdiniz Gidin TeLde Çözün Buralarda Degil Ama Kavganız Ne Olursa Olsun Hic Bir Zaman Anneyi Çocugu Kavganıza Katmayın Benden Sızlere Dost Önerisi

Hadin Eywallah

Aşk bir güneşe benzer.