Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2024, 02:03   #10
Wanted
Wanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
PresidenT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] karahtersiniz önde gideni taksiti bitmeyen domain transfer talep ederek ödeme yapmadan domain isteyendir burada türkiye cumhuriyeti haksızlık yada almadığın hizmet varsa gidersin suc duyurusunda bulunursun karı gibi orada burada firmaları zan altında bırakmayın.
ha bide tayfun küçük senden aldıgım hizmet veya odeme dekont adım soyadım burda paylas ben herseyi kabul edicem ki senle benim hic ama hic ticaretim olmadı bu sanal hayatımda ispatla istedigin tazminati ben vercem ama adım soyadım ve tarih herseyi ispatlaman lazım sen daha fatura paylasamiyorsun insanlara ispatlayamazsan o engellediğim skypedeki konusmaları burda ben paylasırım bak firmalar ve sahıslar hakkındaki konusmalar herseyin ifsa olursa bir cok firma seni dava eder bu ekran resimleri ile millete iftira ve kufurlerin hala duruyor benden demesi bak alper ömer görmesinler senin ileri geri konustuklarını sen firmana 1 2 3 musteri cekicem diye baskalarına camur atmayı seven insansın kufur etmeyi seven insansın tehdit etmeyi seven insansın kendi elinde kendi kuyunu kazma bak mevzuyu sen elinde büyütmeye çalışıyorsun vede kendi dükkanına sen kendi elinde kilit vurmak üzeresin seni bitirirler bak benden demesi ALLAH icin uzak dur benden Kaşınma .

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]