Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Temmuz 2024, 14:17   #6
Purity
Purity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BuKLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusurlarımı seviyorum ve kendimle kavga etmiyorum o zaman yani nasıl izah edebilirim bunu bilmiyorum da şöyle anlatayım acemice(: küçükken çocuklarla kavga ederdim mesela biraz da patavatsızdım bana annem hep erkek çocuğu gibisin der'di desin Di olsun kendimce hakkımı savunuyordum (: şuanda da öyle diyor birçoğu olsun, çikolata yerim ağzımın kenarları bulaşır keza ayran uyarılar amann boşver diyorum uyaranlara bıraktım dağınık kalsın bıyıklarım şekil önümden çekilin huleyyn diyerek anlatmaya kalksam çok şey var çokca da kusurum ama şunu biliyorum ki ben kusurlarımı çok seviyorum gerçekten ama gerçekten bu hayatın tekrarı yok (:
Satırlarını okurken seni Anlattığın o çocuk Bukle yi hayal ettim ve çook sevimliydi) Kendinle barışık -san gerisini boşver , sen bütün bu hallerinle sensin zaten.. Değişmeye çalıştıkça evet belki değişir standarda (kime göre, neye göre o da ayrı) gelirsin ama o sen olur musun? Sen sen ol gerisini boşver canım

Teşekkür ederim ki

İnsanı farklı yapan affettikleri, güçlü yapan sabrettikleri, kendisi yapan ise vazgeçtikleridir.