16 Temmuz 2024, 18:52
|
#1 |
| | Sunucu Polemiği - 59 Asknetim.com ~ BizdeSohbet.Com & DerinFm
ᴍᴇʀʜᴀʙᴀ ᴅᴇɢ̆ᴇʀʟɪ̇ 【 ɪʀᴄʀᴇʜʙᴇʀɪ 】 ᴋᴜʟʟᴀɴıᴄıʟᴀʀı ;
sᴜɴᴜᴄᴜ ᴘᴏʟᴇᴍɪ̇ɢ̆ɪ̇ ᴋᴏɴᴜsu BizdeSohbet.Com ~ Asknetim.com & DerinFm sᴜɴᴜᴄᴜsᴜɴᴜ ᴋısᴀᴄᴀ ᴛᴀɴıʏᴀʟıᴍ. ➥ ʙᴀɢ̆ʟᴀɴᴛı ᴀᴅʀᴇsɪ ;
Asknetim.com ➥ ʙᴀɢ̆ʟᴀɴᴛı (ᴡᴇʙ) ᴀᴅʀᴇsɪ ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .com [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ➥ IRC Adresi : irc.asknetim.com
IRc.BizdeSohbet.Com ‧:❉:‧ ʏᴏ̈ɴᴇᴛɪᴍ şᴇᴍᴀsı ‧:❉:‧ ❖sᴜɴᴜᴄᴜ sᴀʜɪʙɪ : AlpereN ~ Leonardo ❖ʀᴏᴏᴛ ᴀᴅᴍɪɴɪsᴛʀᴀᴛᴏʀ : Künefe ❖ᴛᴇᴋɴɪᴋ ᴀᴅᴍɪɴɪsᴛʀᴀᴛᴏʀ : BuraK ~ CaNaVaR ❖ Süper Administrator : Doruk ~ Jack ❖ Network Administrator : Eliff ❖Services Administrator : Nieve ❖Co Adminstrator : Demir ~ Suzuki ‧:❉:‧ BizdeSohbet.Com Asknetim.com Görev Dağılımı ‧:❉:‧ ❖ɢᴇɴᴇʟ sᴏʀᴜᴍʟᴜ : Ecem ~ Leonardo ❖ Sunucu Sohbet Sorumluları : Künefe ❖Sunucu Teknik Sorumlusu : BuraK ~ CaNaVaR ❖ Sunucu ʀᴀᴅʏᴏ ᴅᴊ sᴏʀᴜᴍʟᴜsᴜ : Ecem ~ Doruk ❖ Sunucu Oyun Sorumlusu : Nieve ~ Suzuki ❖ Sunucu Oper Admin Sorumluları : Ecem ~ AlpereN ❖ Sunucu Telnet Sorumlusu : AlpereN ❖ Sunucu Forum Sorumluları : Ecem ❖ Sunucu Web Sorumlusu : AlpereN ❖ Sunucu Nick Sorumlusu : Tuncay ❖ Sunucu Global Kanal Sorumlusu : Künefe ☛ ʀᴀᴅʏᴏ ʏᴀʏıɴᴄıʟᴀʀı ☚
Ecem ~ Doruk ~ AlpereN ~ Eliff ~ PnR ~ LupiN ~ Jack ~ MiRaCLe ~ EtKiN ~ News ~ Suzuki ~ SaHeL ~ İkraa ~ OLay ~ X ~ Melekk ~ Salvador ~ CıNaR ~ Zalım ~ CayLaN ~ aLi55 ~ Connetion ~ Eylem ~ Ünal ~ SUSKUN ☛ sᴜɴᴜᴄᴜ ɢʟᴏʙᴀʟ ᴋᴀɴᴀʟʟᴀʀı ☚
#Sohbet ~ #Samata #Radyo ☛ Sunucu Yardım Kanalı☚
#OperHelp ☛ sᴜɴᴜᴄᴜ Oyun Kanalları ☚
#oyun ~ #kelime ~ #OXM ~ #yarisma ~ #Moss ‧:❉:‧ ʟɪ̇ɴᴋ ᴀᴅʀᴇsʟᴇʀɪ̇ ‧:❉ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .com [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .com [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .com 〖 ᴏ̈ɴᴇᴍʟɪ̇ᴅɪ̇ʀ 〗 ɪ̇ʟɢɪ̇ʟɪ̇ sᴜɴᴜᴄᴜ ʜᴀᴋᴋıɴᴅᴀᴋɪ̇ ɢᴏ̈ʀᴜ̈ş ᴠᴇ ᴏ̈ɴᴇʀɪ̇ʟᴇʀɪ̇ɴɪ̇ᴢɪ̇ ʙᴜ ʙᴀşʟıᴋ ᴀʟᴛıɴᴅᴀɴ sᴇᴠɪ̇ʏᴇ sıɴıʀʟᴀʀı ɪ̇ᴄ̧ᴇʀɪ̇sɪ̇ɴᴅᴇ ᴅɪ̇ʟᴇ ɢᴇᴛɪ̇ʀᴇʙɪ̇ʟɪ̇ʀsɪ̇ɴɪ̇ᴢ. |
|
| |