Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2024, 17:04   #21
kLas
kLas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güzel soru..Bu arada ilk kez bir paylaşıma daha doğrusu radyo yayın v.s gibi güncel konular hariç yorum yapıyorum..
Ben İrc platformuna 2009 senesinde her eski userin olduğu gibi Pc den katılan bir user olarak başladım..Aslında çok konusulacak şey varda ..Ben en önemli olanlardan başlayım.1. si yeni acilan sunucular kapanıyor diye bir şey yok aslında çünkü yeni açılan sunucu yok esasinda .Cogu yrni açılan sunucuyu hep aynı kişiler açıyor .Amaç bir iki ay host ile kanalı açık tutmak sonrasında Domain satmak.Tabi acemi birini bulup satabilirlerde.bunda mutabıkız umarım anlaşıldı 1. Mesele.2. mesele ise Disardan davulun sesi hoş gelir dedikleri mevzu bu işleri disardan bakıp boş beleş emek istemeyen bilgi tecrube istemeyen ve dahi herseyden çok güç (maddi) istemeyen bir uğraş sanan kisilerin gaflete düşüp deneme amaçlı sunucu acdiklarindan ...
Son zamanlarda Sunucu kapanma satılma konuları çok goruyorsunuz.ha tabi admincilik oynamak yada başka sebeblerdende açılan yerleride koyun aynı kefeye.Lafi bayağı uzattım ama sebebler bunlar.
Ben bir sunucu sahibi olarak 3. Senem dolacak ona bir kaç aya hiç ara vermeden kesintisiz bu irc pkatformuna hizmet veriyorum.Ve dahi her platformda emek sarfediyorum ..
Şunu soyleyim zevkler ve renkler tartışılmaz mis.Lakin beni bu kobuda en çok üzen bir iki ay için açılan ve daha sonra satılık ilanı verilip satilamadan domain Google da kaybolacak bir site için ben ve benim gibi emek veren insanların sirtlarindan vurulması ...
Nicklere dikkat edin forumlarda
Satış yapan kişiler genelde aynı
Bilinki üç beş kuruş peşinde gariban insanlar.Dikkate almayın.Sifir domain alın daha iyi.
Saygilar

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]