Alıntı:
MertCal Nickli Üyeden Alıntı
acaba siz adama ne yapiyorsunuzda adam size küfür hakaret tehdit ediyor ? onu düşünün önce sonra yorumlayın :) bence adam gayet akıllı ve gereken kadar konusuyor 20 senedir tanıyorum o adamı bana bir gün yada sunucumda bir kadına kıza bir kere küfür etmiş değil. Siz hangi kafayla bunları yaşıyorsunuz önce bunu araştırmak lazım. Ona göre de adam hakkında hüküm vermeye kalkın siz forumsunuz savcı hakim değilsiniz kendinize gelin önce insanları yargılamaktan ve yadırgamaktan vazgeçin. |
Kardeşim avukatlık yapmayın ve kimseyle işim olmaz benim şimdiye kadarda kimse hakaret küfür etmedi umarım hadsizlik edipte küfür yada hakaret etmezler başları derde girer ...Bazı insanlar hakaret küfür tehdidi alıp susuyorsa ailelerinden gizli sanal ortamda oldukları için ses cikartmiyorlar sineye çekiyorlar...Sanalda olduğumdan ailemin haberi var şükür sahipsizde değilim....Polemik yaratma millete tek tek yazmissin çizmişsin... gördüklerime dayanarak yorum yaptım saldıranlar tanimam saldırıya uğrayanın tanimam...İyi günler Sayın avukat bey...