Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2024, 13:30   #38
Rhea
Rhea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
MertCal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu sanal dünyasında neden bana küfür edilmiyorda size ediliyor hiç düşündünüz mü ? bir çok yorumdaki arkadaşlarda benim gibi niye bize değilde size ediyor bu adam ? önce bunu iyi oturun ölçüp biçip tartın ki kalkıp :) yargılama hakkınız olsun kendinize arayın birazda hatalarınızı başkalarında değil ? yıl 2024 olmuş eğer varsa buraya atmak yerine hakkını adliyede arasın burası hak arama yeri değil. Ağzı olan klavyede adama bir şey diyemeyecek kişi ve karakterler ellerinden gelen karalamayı yapmış.

Karalama Yapmak yerine Adalete Verin.. !! Adliyelere şikayet edin tabi cesaret var ise. bu böyle o zamana kadar da bu adam hakkında gereksiz yazılar yazmayın yoksa olay tamamen size döner siz üzülürsünüz. Bende bir avukat olarak söylüyorum.
Bazı konularda haklisinz ama bazi, ama sanal hayatında hiç küfür yemedin mi? İllaki bişi yapmışlardir tabiii ya sunucuda atmistirsn ya tartismistirsn ters bişi demistirsin karşındaki insan da eğer sana küfür etmek için, saldırı yapmak için bahane arıyorsa bir de tam da üstüne basmış biri oluyorsn ve geliyor küfürler;¢
Şahsen ben çok yedim mesela küfür, sunucu sahibimiz ile gelirdi böle kişiler tartisirdi, adam sunucusuna almak istemezdi o da inatla girmek isterdi.. sunucu sahibi ile kavga ederlerdi biz adminler küfür yerdik, ana avrat ölmüş demeden dümdüz sayarlardi.. peki buna ne demeli?
Biz ne yaptık adaminn sunucusunda adminiz diye küfür yiyorduk. Biz bişi mi yapmış olduk da yedik yoo. Tek suçumuz kavga ettiği insanın sunucuda adminlik yapmamız miydi da yiyorduk küfür?
Bu konusu açılan insanı tanımam mesela, bazı insanlarda klavye delikanligi yapmayı çok seviyor.. tanımadığı etmediği insanlara sayıp dökmeyi çok seviyor sonuçta sanal. Reel de yapamadikleri şeyleri burda yapmaya çalışıyor.
Lamer diye adı çıkmışsa direk insanların gozunde kötü algılanıyor. Bir çok lamer tanıdım, arkadaşlarım da var. Kimisi iyi mesela kimisi de satasmak uğraşmak için bulaşmaya çalışıyor..

Gönül nasıl derin bir kederde...