Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2024, 11:43   #17
anlatilmaz
anlatilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Microsoft attığınız linki okudum bahsettiğiniz finansman olarak onu sağlayacak arkadaşlar var yeni yeni domain'ler almasını ben de katılıyorum ama bu işin bir yüzü bir tarafı da sitelere sürekli yabancı programlarla saldırı maalesef bunun önüne kimse geçemiyor Shell firmaları zaten ilgilenmiyor bizim ilgi alanımız değil diyor site sahibi sonunda pes ediyor ve kapatıyor. Ecem Arkadaş dediğin gibi sabır ama sabır nereye kadar bir senedir 2 sene değil bunu gösterecek site sahibi çok az TikTok zaten çok şikayet var kapanacak gibi görünüyor. Şubat arkadaş özel okuma konusunda katılıyorum maalesef böyle röntgenci arkadaşlar var isterseniz sırf bunun için atanlar var maalesef kötü niyeti çok kişi var ama bu o da bu aslında bu bir bu suç özel okumak özel hayatı deşifre etmek bunlar yasal olarak anlamda suç her firmalara kesinlikle bunlara izin vermemeli lazım tabii bunun için bir düzenleme gerekiyor yasal olarak hatta yoksa bunun önüne geçemezsiniz mümkün değil ve irc bu sebeplerden dolayı maalesef günden güne eriyor bitiyor