25 Haziran 2024, 08:31
|
#9 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Swat Nickli Üyeden Alıntı
 Doğum Günün Kutlu olsunnnnnn, Ailen sevdiklerin ve seni sevenler ile musmutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Hepimizin hayatında olan Zor günler geçirip acısı ile tatlısı ile geçen ömrün de, umarım huzurlu sağlıklı her zaman ki gibi güler yüzlü kikirdemen eksik olmasın yüzünden. İnşallah her zaman güler yüzlü sevimli anlayışlı ve neşe dolu olursun. |  Alıntı: aL-yazmaLi Nickli Üyeden Alıntı
en güzeL aniLar biriktirmen icin yeni yasina HOS GELDIN
dogum günün kutLu ve mutLu oLsun | tesekkür ederim canim Alıntı: BuKLe Nickli Üyeden Alıntı
| amin canim tesekkürler  Alıntı: Lareina Nickli Üyeden Alıntı
aşkım doğum günün kutlu olsun yüreğinde hayatında neşe sağlık güzellikler seninle olsun , umarım bundan sonrası dilediğin her şey istediğin gibi olur öpüyorum  | sagol cicegim aminnn  Alıntı: Kedi Nickli Üyeden Alıntı
Aksiyon dolu bir sene diliyorum. Bol bol gıybet malzemesi çıksın. İnsanlar salak zaten, çok çıkar da hani gözünden kaçmasın. Denk gelebil hep.
Onun dışında ne dileyim işte sağlık, konfor, maaşına zam gelsin, siparişlerin bekletilmesin, kargon kazasız belasız evine ulaşsın falan filan. | bu ne güzel dilektir… sjfkf cok tesekkür ederim. Alıntı: DişiPars Nickli Üyeden Alıntı
  nice mutluluk sağlık dolu yıllara | tesekkürler canim  Alıntı: Sean Nickli Üyeden Alıntı
Nice yıllara mutlu seneler | cok tesekkür ederim Alıntı: Ardanl_ Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu güzel seneler dilerim | sagolasin tesekkür ederim
________________ •quod relinquis, alienum est• |
|
| |