Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı
Ay araya bayram girince unutmuşum soru sormayı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
im güzelliğim aslında çok soru sormalık bir durum da yok.. Tanıdığım tanımaktan mutluluk duyduğum, sohbetini, duruşunu, çizgisini hiç bozmayışını, adama göre şekil almayışını sevdiğim ve takdir ettiğim bir kişisin seviliyorsun ve sen de bunu biliyorsun
Adet yerini bulsun diyeyim bikaç soru bırakayım:)
1- Çocukluğundaki Kardelen i anlatır mısın bize?
2- Seni üzen bir olay yaşadığında verdiğin tepki nasıl olur?
3- En tahammül edemediğin şey nedir?
4- Hayatımda olmazsa olmaz dediğin şey nedir?
5- Hayallerinin neresindesin?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler güzelliğim  |
Sağol kraliçem bende seni tanıdığım için çok mutluyum çok çok seviliyorsun güzel yorumun beni şımartmak üzere
Çocukluğumda yere göğe sığmayan bir bicirdim arkadaşlariyla vakit geçirmekten hoşlanan oyunlar oynayan ağaç dallarından inmeyen komşu bahçelerine girip kiraz çalan arada kaprisli duygusala bağlayan şımarık düzen ortamı sevmeyen istemediği bir yere götürülünce hasta olan , çamuru suyu görünce ve en önemlisi kendisine özel yapılan salıncağı binip mutluluktan havalara uçan minik bir Kardelendi hala öyle aslında tek eksiğim salincagimin yerinde ev yapılması koskoca
ağacım kesilmişti ama tabi vazgeçmeyip oda mi o tarafa doğru istedim ve her sabah camı açarken minik Kardelendi kucaklıyorum çocukluğum benim hazinem. Şuan çocukların gözlerine bakınca o masumiyet benim için bir terapi onlarında deli dolu bir çocukluk yaşamlarını istiyorum teknolojiden uzak dünyanın tadına varıp etrafına ışıltılar sacsinlar onlar bizim hayat değerlerimiz.
Beni üzen durumlarda duygularımı en saf haliyle yaşarım tercih değil tamamen yapısal . Tahammül edemediğim isteğim dışında bir şeyleri yapmak zorunda kalmak.
Olamazsa olmazim doğayla olan bağlantım kar yemeden olmaz dimi tabi kazasız belasız biliyorsun bazı aksi durumları çekiyorum

Hayallerimin bambaşka yerlerindeyim ama çoğunu başarmış dinlenme modundayim yeniden konum oluşturma aşamasındayim kendim için en güzelini en hayırlısını diliyorum hayatı yaşamayı seven biriyim daha uçmak isteğim çok yer var

Tekrar teşekkür ederim kraliçem iyi ki tanıdım seni

🌹