Konu: Mynet Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ağustos 2020, 02:51   #46
mazafaka
Domain/Grafik/Sosyalmedya
mazafaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Set Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@mazafaka baya ugrastıgını gördügümde izlemekten yoruluyordum, gercekten güzel bir emek verdi, mynet ekibinde sevdigim bir cok insan var, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sayamadıgım bircok insan, artı @OrLando abinin yeri bende farklıdır, IRCd'e ilk codlama icin beni zorlayan ilk insan kendisi, geçmişe dönük şeyler, güzel anılar, gerçekten zor elde edilen şeyler, güzel bir konu olmuş tekrar'dan emegine saglık .
Sağol kardeşim.Evet OrLando yu bizlerde çok severiz.İlk oper olduğu zamanları sonra yönetimi devraldığı zamanları hep aklımda .. Kendisine de söyledim eğer uygun görürse yakın zamanda bir röportaj yapabilirz onunla, anılarımız canlansın ..

Alıntı:
Lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine sen yine harika işler :)

Efsaneler efsanesi MYNET çok keyifle okudum maziler mevzular.

1999-2000 yıllar arası karambol internet kafeden 5 kişi girerdik off, banlanınca modeme reset atardık tek derdimiz mynet şehirlerde kendimize kaynatmak :) mynet_ankara 1 2 3 zcxz ,d

Mazilerin tadı fazlasıyla iyi, diyormki şuan bile bir girişim olsa 1 ya da 1,5 seneye yakın mynet zirveyi zorlar cr olarak bile.
Eyvallah kardeşim sağol 😊