Alıntı:
ArDa Nickli Üyeden Alıntı
Alkol neden haram günah yasak? önce bu tartışılsın. Daha sonra Kurban etiyle içilir mi yenilir mi onu konuşun. Müslüman olarak bildiğimiz ülkelere ben gittim mesela; Abu-Dahabi, Dubai, Kuveyt B.A.E. Suudi Arabistan, Malezya, Kıbrıs vs... buralarda ki 5. 6. 7. yıldızlı otellere Polis baskını yapılmıyor. Ve bu otellerde saydığımız o müslüman ülkelerin Camilerden çıkmayan Müslüman insanları 5.6.7 yıldızlı otellerin kral dairelerinde dünyanın en pahalı alkolleri tüketip her türlü pisliği yapıyorlar. Peki o müslümanlara herşey mübah mı?. Ülkemizde bu olaya haram günah ve yasak diyenlerin hangi ülke önemli değil neler yaptıklarını bilemeyiz :)). Bu konuda asıl fetvayı veren bu insanlar ve havarileri. O yüzden bu konu bence kapatılsın ve tartışılmaz bizi aşar. :) |
ne alakâ birader onlar lüks mekânda alkol alıyor diye alkol haram olmuyo mu yani ALLAH Kur'an da apaçık bildiriyo alkolün haram olduğunu yok onun vergisiyle bu şunu alıyo yok milmem ne oluyo ne alâka müslümanım diyorsan alkol haram ben sürekli iddaa ve at yarışı oynuyorum yüksek tutturduğum meblalarda hükümet benden yüzde 20 vergi alıyo ne dicem şimdi hükümet benden vergi alıyo o yüzden kumar oynamak haram değil mi dicem .d