Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2020, 20:29   #10
She
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forumda bütün hatunlar mı başarılı Allahımm emeğine yüreğine sağlık She hanımcım senin yazılarını okumak ayrı bir heyecan <3
Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım ;gul

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
„bir damla göz yaşım ile o aşkın ateşi söner kalbimde..“
ah...

emegine yüregine saglik.
Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolasın

Alıntı:
Allecra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana ilk attığında dediğim gibi hüzünlü ama güzel..

Kalemine sağlık canımcım 10 parmağinda 10 marifet 🌸
Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım ;gul

Alıntı:
AreS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalemine sağlık kardeşm
Teşekkür ediyorum kardeşim.

Alıntı:
Loverman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeğine , güzel kalbine sağlık. devamını bekliyoruz.

özletme kendini.
Teşekkür ediyorum Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar güzel dökmüşsün içini.
Emeğine, yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 🌹
Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım sağolasın

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine ve yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyciğim..

Alıntı:
LaviNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine, yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim ;heart
Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım sağolasın