23 Ağustos 2020, 20:29
|
#10 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Yazgı Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumda bütün hatunlar mı başarılı Allahımm emeğine yüreğine sağlık She hanımcım senin yazılarını okumak ayrı bir heyecan <3 | Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanımcım ;gul Alıntı: Sim Nickli Üyeden Alıntı
„bir damla göz yaşım ile o aşkın ateşi söner kalbimde..“
ah...
emegine yüregine saglik. | Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sağolasın Alıntı: Allecra Nickli Üyeden Alıntı
Bana ilk attığında dediğim gibi hüzünlü ama güzel..
Kalemine sağlık canımcım 10 parmağinda 10 marifet 🌸 | Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım ;gul Alıntı: AreS Nickli Üyeden Alıntı
Kalemine sağlık kardeşm | Teşekkür ediyorum kardeşim. Alıntı: Loverman Nickli Üyeden Alıntı
emeğine , güzel kalbine sağlık. devamını bekliyoruz. özletme kendini. | Teşekkür ediyorum Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım sağolasın Alıntı: oMeN Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
beyciğim.. Alıntı: LaviNia Nickli Üyeden Alıntı
cım sağolasın |
|
| |