[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Öncelikle Norm Ender'i çoğunuz ''Mekanın Sahibi''adlı disstrack parçası ile tanıdınız ya da o öyle tanındı.
2002'lerin başından beri rap yapan Ender Eroğlu arkadaşı Erman ile birlikte Norm grubunu kurdular Norm grubu;tek başına değildir arkadaşlar yakın arkadaşı olan Erman ile birlikte oluşmuştur.
Hatta Ender'in buralara kadar gelmesinde en büyük rol oynayan Norm Erman'dır.
''Rap Dersi ve Eksik Etek''parçalarında Erman ile feat atmıştır ve bu parçalar eskilerin pırlantasıydı.
Biliyorsunuz ki ;Mekanın Sahibi adlı parçasında çok sağlam yazmıştı.Tepesinden tırnağına piyasayı temizlemişti.Herkesin diline düşmüştü fakat sizce Ender'in amacı bu muydu ?.
Bu adam yıllardır rap yapıyor fakat her Rap'çinin bir isteği vardır''Rap bilmeyen bir kitle''işte Norm Ender maalesef bu kesimin eline düşmüştür.
Konu Kilit şarkısında Trap türünde yapmıştır,günümüzde trap çok seviliyor fakat Norm Ender trap türü yapan bir rapçi değildir o yüzden bu hamleyi bilerek yapmıştır.
Bu disslikeler beni çok sevindirdi,şuanda gerçekten asıl Norm'a dönüştü.Ünlü diye arkasında duranlar şimdi gitti.Asıl kitlesi kaldı şu anda.
''Konu kilit,hepinize koyuyorum nokta.''Yani Mekanın Sahibi çok uzun süre gündemde kaldı ve artık konu kilit ve çakma hayranları da sonlandıracağım diyor.
''Bu yeni nesil bir müptela ve mikrofonda ben tek''.
Yeni nesil Rap dinleyenleri eğiteceğini söylüyor,müptela tarafı ise her ünlü olana yapışmalarından bahsediyorlar.
''Bu sene değere bindi bizim HipHop kültürü.''
Norm Ender'in amacı ünlü olmak olsaydı,2007'de Her Şey Dahil programına katıldığında,ondan pop bir şarkı söylenmek istediğinde,mikrofonu bırakıp gitmezdi.
Norm Ender benim gözümde gerçekten Albümü gibi bu kültürün Aura'sı gibi..
Yolu açık olsun.