Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2020, 18:44   #1
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Baksana Talihe

kadeh yerine şişe kullandığım , uyuduktan sonra kısa, uyumadan bitmeyen uzunlukta günlerdeyim.
sigarada adet sayısını bırakıp, paket saydığım is kokularındayım.
çok entrika yorgunluğunda sensizliğin çapkınlığındayım.

sessizlik özleminde, kendime kızabilecek yalnız zamanların hasretindeyim.
burdayım

mistik hikayelerle çevrili bir hayal dünyası değil , nefes aldığın coğrafyadayım.
belki, bazen daha sık sarhoşum, kendimi anlatamadığım insanlar için hırçınım.

Göksel - Baksana Talihe

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ruhum yerli yerinde her zamanki gibi tam deminde.sallama çay gibi. tüm yaşananları içerisinde tutuyor. bir sıcak su bulsa, hayır hayır ılık su bile yeterli, hemen döküveriyor içerisindeki tüm demi. aslında bakarsan bir yanım ilkbahar, bir yanım kış. herkese gülücükler satıyorum dünya yalnızlığında. odama dönüyorum bir şekilde hiç kimse yokken.

ben ve yalnızlığım varken yani. ona haksızlık etmek istemem. odada her şey olduğu gibi. pikap odanın tam ortasında, dünden kalma çay bardakları, duvara asılı notlar, kitaplar...arkanı dönmediğin sürece her şey güzel. olur da arkanı dönersen pisliklerden oluşmuş koca bir tepe görüyorsun. su şişeleri, kirli ve temiz kıyafetler, elbise askıları, fotoğrafların.

psikologlar haklı galiba. odalarımız kişiliğimizi, ruh halimizi yansıtıyor belki de. yüzüm gözüm gülücükler satıyor herkese ama her gün bu odaya dönüyorum. o yüzden yokluğunda gülücükler atıyorum etrafa sanki bu odaya hiç geri dönmeyecekmiş gibi. bundan sonra yalnız kalabilmek de çok büyük bir başarı. her insan doyasıya yalnız kalamaz bunu biliyorum.

çünkü yalnızlık da bir yerden sonra bir tercih haline geliyor fakat ufak bir püf noktası var yalnız kalmanın. arkana bakarsan yalnız olduğunu hissedersin ve büyük bir ..... çukurunun içinde bulursun kendini.hiç çıkamayacakmış gibi. işte o an zamanı bükersin,boyut değiştirirsin.günü 39 saat yaşarsın. günler, aylar, yıllar önemini yitirir ama bir türlü geçmek bilmezler. neredesin bilmiyorum ama her neredeysen sakın arkana bakma.

dönersen hiçbir şey eskisi gibi olamayacak.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dipnot : şu anda dünyada 7,714,576,923 insan var. bazıları korkuyor. bazıları eve geliyor. bazıları yalan söylüyor. bazıları gerçeklerle yüzleşiyor. kimisi kötü adamlar, iyilerle savaştalar. dünyada yedi milyar insan. yedi milyar ruh. ve bazen - tek ihtiyacın olan bir tanesi.

Alıntı*

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.

Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir..