Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2020, 13:00   #79
Tutsaq
Tutsaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gözyasım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabi Canım Kesin öyledir.. Tutsaq usta Bir varmış bir yokmuş aaaa ben seni Neruda AßLamlar ın oraya sokmuyordum demi Şimdi düşününce aklıma geldi de Topluca senin sunucunu bıraktık Neruda AßLamlar ın yanına geçmiştik Sırf sen Leon u savunduğun için seni her gelişinde kanaldan atıyorum bende en sonunda oranın Root Admini ile kötü olmuştum bu yüzden Mertkan Can vardı oda seni savunuyor du hani değerli root Admin Onun da lamerler ile çevirdiği işleri ispat edip Kanalda ki en yüksek yetkisini uf edip kanaldan attırmıştım hani
Allah'tan sen öyle kişileri savunmazsın demi Üstad hayır yok savunuyorsan yine haber ver seninle biraz daha sohbet edelim özlemişsindir benle sohbet etmeyi sen
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] SiyahGüL AßLam AßLam Dedigin SahiS GecenLerde Mermi Gißi LeOn u AriyoRdu Sitenizi Sunucu Sahißi eLinizden aLdigi Zaman Sende AßLanda Leonun YandasciLariniz ßurda Saf Ayagina Yatma ßenide FazLa Konusturma LeOn ßurdaysan okuyoRsan Hak etmisLer Saldiriyi ßu Ara ßozucuLaR Devam kee

HataLaR ßakiRediR TekRaRi Zevke GiReR