Öncelikle kalemine emeğine sağlık
Ne istilacı ne de Sığınmacı bunlar bu ülkenin yarınlarına gölge gibi düşecek ve bu ülkeyi Her konuda alt üst eden ülke geleceğine ve Türk milletine tehlike arz eden canlı topluluğundan başka hiç birşey değil...
üzülerek ifade etmeliyimki ; onların yüzünden kendi ülkemizde yabancı olan biz olmuş bulunmaktayız ....
bu ülkeye yıllarca emek veren ömür veren hayat veren değerli emekçi emekli kesime bile onlara verilen değer verilmiyor Benim emekli atam babam eşim komşum arkadaşım dostum ilacını bile zar zor bela alırken elin suriyelisi beleş her türlü sağlıktan faydalanır....
benim vatandaşım sıcak bir aşa muhtaçken elin suriyelisine bir çok imkan sağlanıyor .....
Suriyeliler geldiğinden bu ya bu ülkedeki suç dengesi 2 kat artmış bulunmakta insanlar artık bir cok şehirde cocuklarını sokağa salma korkusuyla yaşıyor insanlar kendi mahallesinde onların yüzünden kapısının önüne çıkamıyor....
bir cok esnafımız Suriyeden gelip iş yeri açıp ekonomiyi alt üst ettiklerinden dolayı kriz dengesi yaşıyor...
bu ülkenin milyonlarca genci onlar yüzünden işsiz kalıyor sıkıntı yaşıyor Sebebi neymi ;
Suriyeli Gidiyor 8-10 Bin'e calısırken benim genç kesimin yada iş arayan kesimim hakkı olan sgk yol asgara ücretle çalışmak isteyince dışlanıyor ....
Daha kaldıki bu ülkeninnnnnnn kapanmaz derin yarası olan bu ülkenin kara kıyamet'inde 6 Şubat depreminde o süriyelilerin yaptıkları yaşattıklarıı hala hafızalarda asla da unutulmuyacak
ve bunlar gibi sayacağım bir cok Sebeb varken neyin istilacısı neyin Siğinmacısını Soruyorum size ???