Dikiş tutmayan ve hiç bir terzinin bu söküğe dikiş atma kudretinde bulunamayacağı büyük bir ayıp...
Toplumsal olarak ve genel üst yetki mercilerinin yıllardır doğru dürüst yasal olarak bile mücadele edemediği en büyük eksiklerimizden birisidir....
Kimi zaman mağdur kalan kişinin geleeğine etki etmesin diye olayın üstü kapanır kimi zaman sessiz kalınır kimi zamanda büyük coğunluğunda adalet sistemi yetersiz kalır...
Bazen düşünüyorumda ; toplum ve birey olarak sesimizi çıkartıp haykıracağımız doruk noktası olabilecek ve hayati önem taşıyacak konular için görmezden gelip susmayı tercih eden bir topluma sahip olarak ;
AMA gel görki 1 ağaç kesilir 1 park yıkılır 1 santral yapılır veya adını siz koyun o zaman da benim milletim sokaklardan evine gitmez elinde taş sopa sesini duyurmaya çalışır Değilmi... Ne Yazık Acı Gerçek..
Örnek veriyorum sadece kesinlikle yanlış anlaşılmasın Affınıza sığınıraktan ; bi Gezi parkı olaylarını hayal edelim hep birlikte... yada başka bi taksim eylem'i yada incirlik üstü eylemi bir çoğunu sayabilirim'de neyse... Neden '' Can parçalarımızın can içlerimizin geleceklerini hayatlarını çocukluklarını benliklerinide vs'' bu kadar önemsemiyoruz ve önemsenmiyor....
Dediğim gibi kapanmaz dikiş tutmaz kanadıkça kanayan canımızı yakan kangrenleşmiş yaramız bu bizim.
Devlet büyüklerimizin yasal düzenleme Olarak En keskin caydırıcı cezai işlem ve yasaların yasalaştırılması Lazım... Öylede İdam Felan da Değil İdam istismarcılar için rahat ölüm olur kurtuluş olur... hergün her nefes can çeke çeke ölmeliler... Mesela Yapacaklar ; ormanda tek kişilik hücreli ceza evleri yerin dibinde zifiri karanlık istismarcıları atacaklar o hücrelere aç susuz ışıksız güneşsiz.... Öyle ölecekler !
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kalemine

yüreğine sağlık teşekkür ederim güzel bir konuya imza attığın için