Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2024, 17:33   #9
Boreas
Boreas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Malefiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim nazarımda Mustafa Kemal Atatürk kimseyle kıyas yapılamaz.
Buna muhalefet dahil iktidar da tabi ki.
Ata'm şavaşlarda askerleri meydana salıp yan gelip yatmamıştır.
Özel uçaklarla havadan halkı meydanlara davet etmedi 15 temmuzdaki gibi.
Şehitlerimizle Gazilerimizle sırt sırta çarpıştı.
Mustafa Kemal Atatürk gibi bir Başkomutan bir daha gelmedi gelmez de.
Şuan Türkiye'nin ekonomisinden kim sorumlu ise bu durumda eleştirilecek kişi de odur.
Evet hayvanların insanlara zarar vermesini istemem insanların da hayvanlara zarar vermesini istemeyeceğim gibi.
Hayvanlar konusunda kesinlikle yasa çıkartılmalı ve denetimleri sıkı şekilde yapılmalı.
Ama sorarlar bu uyutulma kararını alanlara bu zamana kadar neredeydiniz de bu hayvanlar bu hale geldi.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun . Ben Atatürk hakkında bir tek kelam etmedim etmem de evet Atatürk çok iyi bir komutan çok iyi bir strateji uzmanı idi . Şu an ki ülke ekonomisinden bahsediyorsun da 2000 yılında Ecevit zamanında kasalar atılırken bir gecede devalüasyon olurken neredeydiniz bunları hiç görmezden gelirsiniz tabi . 2000 yılında o ekonomi den sonra intihar eden ne insanlar tanıdım . Aldığı borç paralar altınlar bir gece 100 kAtı olup ödemeyen intihar edenler . Şimdi ekonomiden bahsediyorsun . Kimsenin alım gücü yok demesin bana . Ben Giresun gibi ufak şehirde yaşıyorum herkeste öyle keyifli yaşıyor ki maşallah yedikleri önünde yemedikleri arkasında . Ve bunların çoğunda amir memur kesim . Ne olacak salla başı almaaşı . Ha uyutulma kararı şimdi alınana kadar neredeydiniz diyorsunuz Avrupa’da ki ülkeler bu kanunları hayvanlarla ilgili olan kanunları 70 lerde 80 lerde 90 larda almışlar . Şimdi senin dediğin gibi diyelim sorarlar bu hayvan hakları daha önceden niye alınmamış acaba diye ? Dimi ?

Dipnot : aytunç Altındal rahmetli araştırmacı yazar . YouTube yaz bakalım : aytunç Altındal - Mustafa Kemal Atatürk hakkında . Diye bi baka bakalım karşına gelen videoyu izle . Devletin resmi kanalında trt de öteki gündem programında yayınlanmış videosudur . Ve hiç bir zaman delilsiz konuşmayan bir adamdı . Tarihi kulaktan dolma sözlerle değil bilinçli araştırarak gerekirse yerinde gidip okuyarak bilmeniz gerekir . Örneğin taksim deki Atatürk kütüphanesi oradan da araştırma yapabilirsiniz . Saygılar dilerim …

New Day , New Hope