Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2024, 10:34   #2
Rhea
Rhea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
isyankar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vay anam vayy ne demişler insanın kendi evinde helva pişmezse başkasının acısını anlayamaz bu hayvanların uyutulmasına itiraz edenler empati kurdunuzmu siz hiç bir babanın kucağında hastane yolunda göz göre göre ölmesi veya 3 yaşındaki çocuğun babası işe giderken köpek saldırısından dolayı kamyonun çarpması sonucu öldüğünü düşünün veya annenizin babanızın canınızın ciğerinizin sokak köpeklerinin saldırısından dolayı öldüğünü veya yaralandığını yatağa bağlı sakat kaldığını benim çocuğum öldükten sonra gelecek önlemin ben ...........
insanın kendi evinde helva pişmezse başkasının acısını anlayamaz bu sözünüzü ben de zamanında şehit haberleri konumuzda soyluyordum. Ne zaman bir şehit haberi görsem etsem hep bu sözü kullanırdım üstteki insanlar için.. ateş düştüğü yeri yakar.
Bu da tam böyle bir konu ama hayvanlar öldürülerek değil. Buna güzel bir çözüm bulunarak önüne geçilebilir.. hastalıklı ve saldırgan hayvanlar için uygulanabilir ama diğer canlılar için etik değil. Devletin buna daha güzel çözümleri olmalı.

Gönül nasıl derin bir kederde...