| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | elbette ki hiç bir canlı zarar görsün acı çeksin tırnağı incinmesin özellikle masumlar önce bu açıklamamı yapmak isterim . bazı yorumlara bakıyorum da resmen düşüncesini belirttiği için bedduaya kadar varmış ağlanacak halimize tebessüm etmek dahi içimi acıtıyor o kaderlerine terk edilen masum canlılar onca eziyeti görürken taciz bile edilirken dövülürken, aç bırakılırken her bir uzvu canlı canlı kesilirken neden sesiniz çıkmıyor ? onlar da Rabb'imizin Kulu değil mi ? anlayamıyorum nasıl rahat ölsün diyebiliyor hatta utanmadan nasıl gülüyorsunuz ? yaşlı çocuk zarar görüyor deniliyor evet görmesinler hangimiz isteriz canları acısın ? başka çözümü olmalı bulunmalı bu hepimizin görevi anlıyor musunuz ? o canlılar isteyerek mi zarar veriyor sizce biz insanlarda Akıl var ya onlarda ? iç güdüsel hareket ediyorlar siz de kusura bakmayın Efendiler gidin bakın yaşlılar bakım evlerini ziyaret edin o çok sözünü ettiğiniz büyüklerimiz ne durumda ? o çok düşündüğünüz çocuklar taciz ediliyor ve bu sebepten ölüyor acılar içinde hani ben burada hiç bir çocuğun hakkını savunan biri yada birilerini görmedim ya da yurtları ziyaret edeniniz? hangi çocuğun savunmasına gittiniz ? Bu işler orda burda konuşmaya benzemez yazık ki yazık beddua işine girenlere Allah herkese merhamet versin . |