21 Ağustos 2020, 19:54
|
#1 |
| | hayatın sırrı ''sevmek''te saklı! bugün denk geldiğim ve gerçekten neşeli bir gün geçirmeme sebep olan, kardeşliğe, saygıya, umut dolu bir geleceğe hasret bünyeme ilaç gibi geldi.
bir gün bu topraklarda güzel bir şeyler olacaksa, bu arkadaslar sayesinde olacak. o günler gelene kadar, bu topraklarda en azından umudu ayakta tutmak da bizim boynumuzun borcu.
/-Editör Grubu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mutlu sabahlar IRCrehberi -gulucuk de gulucuk- :)
bugun guzel bir gun olsun.. yagmur yagsın, arınalım.. dertelerimizden, huzunlerimizden, acmazlarımızdan.
cozebildgimiz sorunları cozelim, cozemediklerimizi rafa kaldıralım.
kendimizle barısalım. kendimizi cok sevdigimiz bir gun olsun bugun. cunku kendini dogru seven digerlerini de dogru sever.
iyi bir insan olmaya oykunelim bugun.
arabamızı yanlıs yere park ediyoruz diye isyerinde sabah sabah soylenen gorevliyi, bir kusura bakma gulumseyisimizle kendimize cevirelim misal..
bilemezsin, senin ufacık bir iyicilliginin karsı tarafta ne kadar onemli olabilecegini ve belki onun daha guzel bir gun gecirmesine sebep olabilecegini bilemezsin..
sevdigimiz biri varsa arayıp mutlu sabaaaaaaaaaaahlaaaaaaaaaaar dileyelim misal. yanımızda uyanıyorsa mutlaka opucuklerle uyandıralım. yoksa, mutlu ciftlere sokakta gordugumuz gozumuz kaysın, bizim de olacak deyip sırıtalım. :)
işte, okulda harikalar yarattıgımız bir gun olsun bugun. aklımız basarıdaysa basarılı, eglencedeyse keyifli bir gun olsun misal.
sonra aksamına es dostla hos bes edilsin. yine mi guzeliz, yine mi cicek densin..
belki bir sinema ya da evde film keyfi. oncesinden en guzelinden bir yemek -gerci ben diyetteyim. siz benim yerime de yiyin. gulucuk de gulucuk- :)
yorgun uyuyalım bugun. guzel bir gun olsun!!
"gulumsemeni dunyanın degistirip huzne cevirmesine musade etme! diren! sen gulumsemenle dunyayı degistir.." mutlu hafta sonları!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- yazacak birşey yok gerçekten olağanüstü . çaresiz dertlere düştüm... Şemsiyemin Ucu Kare / Ahraz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- farkedebilmek seni ne zormuş,kalbin köşesindeki kırıntıları toparlayıp ondan bir insan yapmak..gözlerim görmüyor bak,ama ellerim yazar oldu ışığında. içimdeki zehri akıtsam biliyorum daha derinde niceleri var, aynada yüzüme baksam biliyorum içinde elbet bir yüz daha var. bak uzuyor yollar;kısalıp da yeniden uzuyor,daralıp genişliyor ama hiç batmıyor ufkumda yürüdüğüm hiç dinmeyen güneş. içimden söylediklerim dışıma vurmuyor bak! titrek ellerim her defasında seni parmaklarımın arasından kaydırıyor, kayıp gidiyorsun yaşamdan ölüme doğru. içindeki şehirlerden kurtulamayan gayretten yoksun bir seyyah senin karşında nasıl durursa işte ben de öyle duruyorum. damarlarımı sarmış kanın, zehriyle boğan bir engerek yılanı gibi her defasında yeniden doğuyor içimde.
geldiğim yollar artık çok uzak,biliyorum; gidecek yollarsa soluduğum bir nefes misali yakın gibi bana. uzat bana elini bu masaldan çıkalım diyorum yok olan bir karanlığın silik siluetlerine. bir başka sevdayı tutamayan ellerim farketmiyor bana uzanan ve olduğum yerin bulunduğum olmadığını anlatan haykırışları.
gözlerimi kapayan ve kollarımı bağlayan bir yaşamın tutsağı olmuşum ben.kulak asmak istemediğim, bana ait olmayan öylesine içten bir uğultusun sanki! benim misin, değil misin?cevap ver! bak daha çok küçüğüm! sardığın kollarınla akıttığın zehir sevgi olsun,ne olur! dağların tepesine düşen bir kar tanesi olup içime erisem yine beni bulur muyum? kurumuş yaprakların arasında kalsam yine yeşerip sana karşı koyar mı hücrelerim?
Alıntı*
Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir..
|
|
| |