15 Mayıs 2024, 10:17
|
#5 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Razor Nickli Üyeden Alıntı
Sevdiklerin ve sevildiklerin ile nice mutlu yıllara,yaşlara. | güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun Alıntı: ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
Canım BukLe, tekrardan doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere.
İyi ki varsın  | çok teşekkür ederim can sen de iyiki varsın  Alıntı: ŞeKeR Nickli Üyeden Alıntı
| Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ben de iyi ki diyorum  Alıntı: SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cimmmm can içi iyi ki doğdun güzellik.Ailenle sevdiklerinle kocaman mısmutlu bi ömür diliyorum sana.İyi ki doğdun bal küpü.Seviliyorsun  | Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
can çok teşekkür ederim amin inşallah o güzel yüreğinden öpüyorum Alıntı: Kyo Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu yıllar | Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
çok teşekkür ederim |
|
| |