Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2024, 11:00   #6
dae
Banlı Üye
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kendim sordum. kendim cevaplayım .

tek bir sebebi vardır. kocasını artık alfa ya da yeterince iyi bir kaynak sağlayıcı olarak görmemesi.

bu iki şarttan en az biri sağlamsa, diğeri iyi kötü varsa kolay kolay hiçbir kadın aldatmaz. bu iki şarttan her ikisi sağlamsa ne adamın aldatması, ne kötü bir ailesinin olması, ne kaba davranması hiçbirisi o kadının o adamı aldatması için gerekçe olamaz.

günümüzde artışa geçmesinin sebebi ise kadınların instagram denilen et pazarından kendilerine gelen ilgiye bakarak cinsel pazar değerlerinin aslında düşündüğünden daha yüksek olduğu, dolayısıyla bu adamın karısı olarak “değerlerinin altına gittiği” hissine kapılmasından kaynaklanır. ama bu bir illüzyondur, hem de çok pis bir ilüzyon. sadece üst seviye kadınlar bu ilginin çöp olduğunu bilir ve ona göre davranır.

ayrıca, kadınların erkekler gibi cinsel bir açlık duyması nadiren yaşanan bir olaydır. ve asla aldatmak için bir gerekçe değildir. çünkü kadın için cinsellik her zaman bir araçtır. cinsellik karşılığında ilgi ya da kaynak alır. erkek için ise cinsellik amaçtır, ilgi ve kaynağını cinsellik için verir ve erkek-kadın ilişki dinamiğinin temel alışverişi budur. daha bu en basit kavramları bile bilmeden “erkekle aynı sebeptendir” diye sallayanlar ya cahildir ya kötü niyetli. ^^