Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2020, 22:33   #8
MrLegend
MrLegend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Efsane Geri Döndü

Muhabbet Net Yeniden Açıldı

Site Adı: Muhabbet Net

Site Adresi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlk Açıldığı Tarih: 26 Temmuz 2020

Site İçeriği & Amacı : Muhabbet

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :

Tekrar açılma amacı kaliteli, seviyeli sohbet odaları ile ücretsiz ve üyeliksiz neşeli ve hoş sohbet yapma ortamı sağlamak olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitemiz, tekrar açıldığı günden bu yana sohbet etmekten ve chat yapmaktan zevk alan ziyaretçilerine her zaman daha fazlasını verecek şekilde bu ortamın güzelliklerini sunmayı hedeflemektedir. Yedi gün yirmi dört saat canlı sohbet eden, bilinçli ve hoş görülü kadrosuyla ziyaretçilerinin keyifli zaman geçirmesini önemsemektedir. Kaliteli kullanıcılarıyla daha iyi bir ortamı sizlerle buluşturan sitemiz seviyeli sohbetin ardından, seviyeli bir dostluğun ve arkadaşlıkların kurulduğu chat siteleri içinde ön plana çıkmaktadır.

Hem iRC sohbet, hem [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve web sohbet gibi çeşitli yöntemlerle verilen sohbet odaları hizmeti yanı sıra birbirinden güzel kelime ve bilgi üzerine oyun odaları ile can sıkıntınızdan da anında kurtulacağınıza, sunucumuzda bulunduğunuz zaman içerisinde tekrar can sıkıntısı yaşamayacağınıza garanti veriyoruz.

Tüm bu güzel hizmetlerin yanında bir de canlı radyo yayını ile sohbet ederken müzik dinleme imkanı, sevdiklerinize şarkı armağan etme şansı ve en önemlisi eğlenceli vakit geçireceğiniz bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ortamı hazırlıyoruz. Birbirinden tecrübeli dj'lerimiz ile adeta müziğin tadına doyamayacaksınız.

Herkesi bu güzel muhabbet ortamına davet ediyor, fikir ve önerilerinizi bekliyoruz.

Muhabbetimiz bol olsun ...

Muhabbet Net Yönetim Kadrosu;

Proje Sorumluları: Samet, MrLegend, Piiz

Genel Sorumlu: Can

Genel Sorumlu Yard.: Zeyna

Teknik Sorumlu: aLtimod

Guvenlik Lideri: CesuryureK

Web Lideri: xXx

NickServ Lideri: OzGuR

ChanServ Lideri: Radius

Radyo Lideri (MasalFm): RadyocuKiz

Help Lideri: Danger

ForumMuhabbet Sorumlusu: MrLegend

Hukuk Danışmanı: Av. Simge KARABULUT (SK Hukuk Bürosu)

________________

Aklın yolu 1'dir.