Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2020, 19:30   #117
coLder Ayın Yıldızı
84d k!d 50(0
coLder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Gittikçe kapılıyorum her o an larıma

hep böyle kal olur mu ile biterdi kalbi kadar temiz defterin en güzel sayfası. Hiç gelecek kaygısı olmadan büyümek için can atardı sıra sıra dizilmiş kelimeler. En güzel temenniler dilenir, sonunda bir çocuk aklının alabileceği en içten bir cümle ile ile bitirilirdi yazı. Yaşamışlığı yoktu çok eski ve tahmin edemezdi hayatın zorluklarını. Bilemezdi bir aşk yüzünden aylarca kalbinin ağrıyıp tüm hayallerinin iki kelime ile yok olabileceğini. Düşünmezdi bir atışta yüzlerce insanın ölebileceğini, hiç tanımadığı insanlar için gizli gizli gözyaşı dökebileceğini. tek telaşı oyun oynayıp gezmek, tek can sıkıntısı gelecek olan yazılı günleri. Bilmiyordu ki yaşadıkları henüz yaşamadıklarının en güzeliydi.
hep sahip olamadıklarını düşünür, elindekileri göremezdi küçücük gözleri. Sarıldığı tüm insanaları en sevdiği yapar, onlarda onu sever bilirdi. Ama hiç bilemezdi ki büyümek için can attığı o günleri çok özleyeceğini. Bilemezdi büyüdüğünde sarılacağı kişilerin birçoğunun aslında çıkar peşinde olacağını. O anın tadını çıkarmadan biran önce büyümek isterdi ve dilerdiki tüm sevdikleri de büyüsün ama aynı kalsın. Hep böyle kal olur mu derdi en içten dilekleriyle ve inanırdı bende hep böyle kalacağım diye. Ama bilemezdiki o da büyüdüğünde herkes gibi değişecek, büyümek istiyorum artık yerine büyümek istediği günleri özleyeceğini, insanların aslında iki yüzü olduğunu ve birini hep sakladıklarını. Bilemezdi etrafındaki herkesin dost olmayıp saldırı için tetikte beklediklerini, küçük can sıkıntılarının kendisi ile birlikte büyüyeceğini.
bilemezdi ki herşeyin hergün biraz daha değişip can acıttığını. Ama en güzel en saf en içten duygularıyla hep böyle kal derdi yazdıklarının en sonuna ve inanırdı hep öyle kalacağına


× Merek Etme Hala Çok güzelsin oraya bakmak ugruna ...





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

İɴꜱᴀɴʟᴀʀ ʏᴜ̈ᴋꜱᴇᴋ ᴍᴇᴠᴋɪʟᴇʀᴇ ᴜʟᴀꜱ̧ᴛıᴋᴄ̧ᴀ ᴛᴀɴʀıʟᴀꜱ̧ᴛıᴋʟᴀʀıɴı ᴢᴀɴɴᴇᴅᴇʀʟᴇʀ ᴅᴜ̈ꜱ̧ᴛᴜ̈ᴋʟᴇʀɪ ᴢᴀᴍᴀɴ ɪɴꜱᴀɴʟıᴋʟᴀʀıɴıɴ ᴅᴀ ᴇʟᴅᴇɴ ɢɪᴛᴛɪɢ̆ɪɴɪ ɢᴏ̈ʀᴜ̈ʀʟᴇʀ..