Konu: Nur
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2020, 18:52   #1
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Nur

Geceler mi değişti ? Yoksa sen geceleri mi terk ettin ?

Ekrem Düzgünoğlu - Nerdesin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüreğine gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara kulakların ansızın çınlarsa, bilki bir yerlerde delice özleniyorsun.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nur

birisine "neredesin" diye sorsan hesap soruyormuş gibi anlaşılma riski vardır, ama "nerelerdesin" diye zamana yayarak sorduğunda hesap sorma üslubundan uzaklaşmış olursun. çok ilginç. aynısı biri "ne yapıyorsun" yerine "neler yapıyorsun" diye sorduğunda da oluyor. biri beni arayıp neredesin diye sorduğunda acayip sıkılıyorum ama nerelerdesin diye sorunca "ne yapalım, , güç, meşgaleler, uğraşıp duruyoruz" diye soru yuvarlaklığında cevaplar verebiliyorum.

ırak kaldım senden; gözlerinin bebeğinden, kokundan, nefesinden... özledim seni. sıcacık sohbetine, içimi ısıtan sesine, sevgime, sana ırak düştüm... üşüdüm. özledim seni. geçmez oldu saatler, ne günler ne de geceler. bir benim sanki uzakta. özledim seni. tüm yollar sana çıksa, şu zaman bir an önce aksa, yanında buluversem beni. özledim seni. ben yokum bu diyarda, vücudum burda, yüreğim orda... parçalandım. özledim seni. geçmez bir ömür böyle;

ne yürek dayanır ne de gövde. biran önce... özledim seni.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cogu kısı bu duyguyu karsındakıne rahat soyleyemez cunku ozlemek duygusunun altında sevgı yatar ve "ozledım senı" dedıgın kısıyı sevıyorsun anlamına geldıgı dusnuldugunden olsa gerek "senı sevıyorum " cumlesınden sonra belkı de en zor soylenılen cumlelerın basında gelır bu ve genelde karsı cınsten bırıne soylenecekse (mesela erkeklerın kızlara ) o kısı normal arkdasınız olsa bıle "ozledık seni " yada "kendını ozlettırdın "gibi garıp cumleler kurulmasına neden olur tabı boyle bır durum da ınsanın ıcınden karsısındakıne "kım kım ozledınız ?" yada "kıme ozlettırdım "sorusu sormak istemektedir :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

içine bahar dolmuş bir günün sabahında, uzun zaman sonra ilk defa sürünmeden kalkarsın yatağından... balkon kapısını açarsın, içeri mis gibi hava dolar. hafif bir esneme hareketi, derin nefes... uzun zaman sonra balkonda oturup sessizliği dinlersin. burnuna gelen taze bahar kokusunu çekersin içine. sonra birden aklın başına gelir ve hızla hazırlanıp atarsın kendini sokağa. salona yürürsün... trabzanların dibindeki tahta koltuğa oturursun, sardunyaların arasına.

karşıyaka vapuru yolcularını boşaltır, inenlerin çoğu doldurur etraftaki masaları. gözlerde sabah mahmurluğu, özlenmiş sabah seramonisini karşılar... atkılara sarmalanmamış, berelerin arasında kaybolmamış yüzler güneş gibi aydınlıktır... kara batak çıkarır kafasını midye kokan suyun içinden... ince belli bardaktan çayını içer, içini temizleyip yürümeye başlarsın işe doğru...

bir an dönüp bakarsın denize; özledim seni

Alıntı*

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.

Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir..