Alıntı:
Boreas Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle bakıyorum da Samsun da ikamet ediyorsun tabi depremden uzak bir bölge rahatsın maşallah dersin . İstanbulda kentsel dönüşüm için yapılması gereken bina sayısı hakkında bilgi sahibi değilsin tabi deprem olduğunda ölecek kaç milyon insan hakkında da bilgi sahibi değilsin öyle işkembeden atarsın . Göçük altında oradan çıkmamı yoksa ekmek peşinde mi olursun bilemem ama allah kimseye göstermesin 1999 depremini yaşamış biri olarak diyorum bunu da saygılar … |
Boşver yorma kendini anlamazlar helvacı tayfası bunlar çalışmayacaklar ama sürekli para gelecek bunlara .d gündüz dediğim gibi adam 60 yaşına gelmiş ömrü bitmiş 1 tane ev alamamış sonra 10 bini ne yapayım kiraya yetmez diyo erdoğan 20 bin verse bu sefer tam kiramı karşılıyo ben ne yicem dicek 30 bin verse tam kira yemek param hiç sosyal faliyetim olmicak dicek sen zaten 60 yaşına gelipte 1 tane ev sahibi olamadıysan maça 10 a 0 geride başlıyorsun sonra sorumlu tayyip erdoğan diyorlar biz keriziz 13 yaşından beri çalışıyorum birşeylerim olsun diye sonra bunlar gibi olmayayım diye açmışlar ağızlarını hükümetten bedava para bekliyorlar ssjsjfj