Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2024, 20:29   #107
Undomiel Editör
Undomiel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Boreas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla doğma büyüme istanbulluyum . Hatta şöyle diyim şişlidenim. Ben 1990 yılları iyi bilirşm hatırlarım sen belki o zamanlar İstanbul’da değilsindir . Haliç’ten araçla geçerken burnumuzu tutardık kokudan sen istanbulda çöp dağlarından ölen vatandaşları bilmezsin belki ama ben onlarıda gördüm emin ol . O zaman da shp vardı Nurettin sözden başkandı ne yaptı hiç bir şey . 1994 de seçimler el değiştirdikten sonra 1998 e kadar İstanbul’un çehresi değişti . Buna bire bir şahitlik yaptığım yıllar lise yıllarımdı . Ben 1993 yılında hastane de rehin kaldığımı biliyorum babamın parası yoktu senet imzalattılar da öyle çıktık . Çıktıktan sonra ilaç almak için parayı zar zor bulupta ilaç aldı rahmetli babam . Bir gün kaşım patladı 1997 de ilk lise zamanlarım kavga etmiştim hastaneye gittik bana iğne ipliği aldırıyorlar para ile allahtan hocalarım vardı yanımda onlar verdi . Daha anlatim mi ? Sırf bunları yaşadığımı bildiğim için bunlardan sebep bile gider oy veririm net …
Anayasa 2. Md derki Türkiye sosyal bir hukuk devletidir.
Yani yapması gerekeni yaptı diye oturup adamı göklere çıkaramam. Sen çıkarmışsın.
Şuanda hastanelerin durumu içler acısı. Bir randevu için 15 gün bekle sonra tahliller için 1 hafta. Eğer istediler mi ultrason mr gibi görüntüleme için 1 ay daha bekle. Onların aonuçları içim tekrardan randevu 15 gün bekle. Ameliyat mı lazım bekle 3-4 ay daha. Bu mu kendinize gördüğünüz hak. Buysa ben size ne dersem diyim hiç bir faydası yok.