Alıntı:
SonsuzLuq Nickli Üyeden Alıntı
Helal Olsun. ERDOGANA dunya bile hayran gormek istemeyenlere diycek bisiy yokki .Yaptigi tum hizmetler Turkiyede ilk tek aslada onun yaptiginin ceyregini kimse yapamaz .Bunuda zaten Ornek Istanbul Buyuk sehirde Bes yildir gorduk Bilmedigimiz bisi deil. |
Hiç. Bir şey anlatma değmez cidden bak . Ayrıca ben Ekrem İmamoğlu’nun mağdur ettiği insanlardan biriyim . 6 sene önce kiptaş ile anlaşma imzaladım kentsel dönüşüm için. o zaman Ekrem İmamoğlu yoktu binalar yıkılmaya başlandı ve yapılmaya başlanacakken seçimler oldu kaybedildi . Ekrem İmamoğlu kazandı . Geldiği sene 2019 . 5-6 ay sonra kentsel dönüşüm bütçesini 1 milyar tl den 257 milyona tl ye düşürdü ve Kiptaş kentsel dönüşümü durdurdu . Nedeni bütçe yok dediler . Yıkılan binalardan çıkan insanlar kira parası alıyordu onu da kesti 2020 Kasım ayında Ekrem İmamoğlu, kendisine ulaşıldı söylendi ama hiç ilgilenmedi . Hatta bundan 2 ay öncesine kadar kendisine yakın kişiler ile konuşmalarım var yazışmalarım var ulaşıldı bilgi verildi . Sonrasında kendisinin ulaşan kişiden bilgi alman istediğim de bizi aşıyor o konular denip kapandı . . Şimdi Kiptaş ile halen sözleşmem devam ediyor ve ne dışarıdan birilerine veril yaptırabiliyoruz nede kendisi yapıyor . Çevre ve şehircilik bakanlığına devredelim diyoruz onada izin vermiyorlar . Hadi bakalım gelin çıkın işin içinden . Benim gibi evi yıkılan bir çok insanı mağdur ettikten sonra yok süt dağıtmış yok onu dağıtmış bunu dağıtmış banane. Mecidiyeköy meydana botanik bahçeye milyonlarca para harcayacağına gelsin kentsel dönüşüm bütçesini yükseltsin depreme hazırlık olur . Neyse daha çok şey yazarım da boşver . Bu arada inanmayan için Kiptaş ile sözleşmemi özelden istedikleri gibi yollarım .