Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2020, 12:04   #19
Yazgı
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İrcrehberi Corona günlükleri Vol2

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] coronadan en çok etkilenen üye olması tartışılmaz bir gerçekti. İptal olan bütün tatil planlarını hayata geçirme çabası herkesi güldürdü. Tam o sırada başında takkesiyle Swat göründü. Karantina öncesi kendisini papanın torunu zanneden Swat, karantina sonrası kendini papa ilan etmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onun bu halini görünce içtiği çayı püskürtüverdi. Herkes sayın papayı selamlayarak onu baş köşeye oturttular.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] naif sesiyle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya bir şeyler anlatıyordu o sırada kenara yaklaşan araba herkesin dikkatini çekmişti. Lüx arabasının içinden inen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkese gülümseyerek onlara doğru yaklaşıyordu, hastalığını tamamen atlattığı yüzündeki neşeden anlaşılıyordu. Herkes mutluydu tam bir dost meclisi ortamı vardı ki bu ortamı şenlendirecek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tüm pozitifliğiyle içeri girdi. Onu gören centilmen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey sandalyesini çekti ve kibarca hoş geldin dileklerini sundu. Bunu muzurlukla izleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kahkahayı patlattı.

Yazgı zatürre aşısından corona aşısı diye bahsetmeye devam ederken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "yine ne anlatıyor bizimki" diye merakla yanlarına yaklaştı ve gerçekten ciddi mi diye Yazgı'yı inceleyerek hazır cevaplarından bir tanesini patlattı. "Ah Yazgıcım yoksa bu aşıyı sen mi buldun? Yoksa yine bonibonları hap sandığımız zamanlara mı gittin sen?" Yazgı, "ben sana sonra sorarım" adlı bakışını @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ün üzerinde dolaştırarak muhabbete geri döndü.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kim neyi bulmuş?" diyerek ortama dahil olurken üzerindeki Picachulu tshirt herkesi güldürdü. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçmiş doğum gününü kutlamak için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a bir hediye kutusu verdi. İçinden ne çıkacağını herkes merakla beklerken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] paketi açar açmaz adeta Tsubasa'nın gözlerinin doluşu gibi bir duygu seline kapıldı. Bir sürü pokemon tasosuydu bunlar.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onların bu görüntüsü karşısında kendini tutamayıp kahkaha attı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hepsi kocaman kadınlar, adamlar olmuşlardı ancak içlerinde hala minicik, ufacık çocuklar vardı..


Forumun en sevilenlerinden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içeriye adım attığında herkeste nezaketle hoş geldin cümleleri birbirine karıştı. Bu ortamı gören @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duygulanarak teşekkür etti ve hal hatır faslının arasında içeriye @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] girdi. Neşeli halleriyle ikisi de gerçekten iki küçük kız çocuğu gibi görünüyorlardı.


Devam edecek..


Konu Yazgı tarafından (15 Ağustos 2020 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir..