| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul'da büyüdüm biliyorum, sizden daha çok da yasamisligim vardır eminim. Istanbuluma yazik oldu arada harcanan Guzelim sehrime oldu . Istanbulun copluge donustugu icin ve bu coplugun dahada uzayacagi yillar icin cok uzgunum..
Bunları söylerseniz ben size ne diyebilirim başka, herkes evinin etrafını temiz tutsun tertemiz olur..
Öyle bişey diyorsunuz ki sanki İstanbulu kazanan parti çöplük pislik yapıyormuş gibi harcanan güzelim İstanbuluma oldu diyorsun. Konu ile İstanbul'daki metrobüsler in kokmasinin etmesinin ne alakası var. Herkes bir zahmet kişisel temizliğine dikkat etsin yani demi. İstanbul'un harcanmasıni bu şekilde anlatmanız komik geldi yani ne diyim;d | Halen anlama zorlugu yasiyorsun..Istanbulda dogdum ve buyudum bilmedigin mevzuya yorum yapma ..Arti mecazi cumle anlamlarini anlamakta.zorlaniyorsan yapabilcegim.birsey yok.cok.kez oku ve dusun copten kasit.heryer bakimsiz ve pislik icinde demek bes yasindaki cocuk bile anlar.Istanbul.gercekten metro metrobus toplu.ulasimlar.bes yildir berbat heryer pislik icinde daha nesi zor.anlamaninki
Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme
karışsın,
Aklım fikrime..
Öyle bir gel ki bana;
Nefes nefese..
_______________ |