Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2024, 15:37   #20
Rhea
Rhea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Boreas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten gülersiniz başka bir şey olamazdı kaldı ki medeniyetsiz diyen ben değildim sizdiniz ve yazdığınız yazıyı düzelterek hatalı olduğunuzu anladınız tebrik ediyorum demek ki söylemlerimde o kadar çok haklıymışım mi düzeltme gereği duydunuz . Lütfen bir daha konu açarken onlar bunlar medeni medeniyetsiz vs vs gibi şeyler yazarak toplumu ayrıştırmayın . Sonra birileri laf edince suçu laf edene atıyorsunuz ve sonra ay çok güldüm gerçekten diyorsunuz gülersiniz çünkü haksız olduğunuz için ondan dolayıda o medeni yazısını sildiniz işte bu kadar basit saygılar kolay gelsin . İstediğiniz gibi cevap verebilirsiniz . Sonuç olarak size o yazıyı düzelttirdim ve bitti saygılar …
Yooo ben hala sozlerimin arkasındayım. Haklı oldugunuz için silmedim.. her zaman dediğim gibi medeniyet kelimesini mağarada mi yasiyorduk biz daha önce diye cvp veren insana daha neyi nasıl anlatabilirim ki. Siz o kelimeye takılı ve odaklı kaldığınız için sizi kurtardım bir nebze;DDDD
Son yazdığınız posttan zaten belli ettiniz kendinizi gerek yok;d
Ne ben size burda mediyetlesmeyi anlatarak yorayim kendimi ne de siz magaralasmada kalmayın.D