Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2024, 15:30   #17
Boreas
Boreas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeminle güldüm ya.D ciddiyetimi koruyamadim çünkü şu yazılan cidden komik geldi. Medeniyet kelimesinden mağarada mi yaşıyorduk daha önce algısını çıkaran insana neyi anlatabilirim ki.. ayristirmiyorum kimseyi siz öyle bir ortam yaratmaya çalışıyorsunuz.
Ne yani chp ye oy atsalar medenimi oluyorlar ... Bu verdiğiniz cevapla zaten belli ettiniz kendinizi bence sorun yok. Anlamış oldum verdiğiniz tepkiyi..
Şimdi açtığım konuda o medeniyet kelimesini sileceğim.
Kolay gelsin.
Zaten gülersiniz başka bir şey olamazdı kaldı ki medeniyetsiz diyen ben değildim sizdiniz ve yazdığınız yazıyı düzelterek hatalı olduğunuzu anladınız tebrik ediyorum demek ki söylemlerimde o kadar çok haklıymışım ki düzeltme gereği duydunuz . Lütfen bir daha konu açarken onlar bunlar medeni medeniyetsiz vs vs gibi şeyler yazarak toplumu ayrıştırmayın . Sonra birileri laf edince suçu laf edene atıyorsunuz ve sonra ay çok güldüm gerçekten diyorsunuz gülersiniz çünkü haksız olduğunuz için ondan dolayıda o medeni yazısını sildiniz işte bu kadar basit saygılar kolay gelsin . İstediğiniz gibi cevap verebilirsiniz . Sonuç olarak size o yazıyı düzelttirdim ve bitti saygılar …

New Day , New Hope