Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2020, 16:27   #39
Publisher
az söz, çok iz.
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kolay gelsin , canım cım.
Yayın yaparken dinleyiciler ile nasıl bir bağ kuruyorsun ?Favori sosyal medya uygulaman hangisi ?
Ailenle yaptığın en güzel aktivite nedir ?
İsmin çok hoş , kim bulmuş ? :cici::cici:
En sevdiğin bilim dalı ?
En sevdiğin yemek ?
Benim hakkımda düşüncelerin nelerdir ?
Teşekkür ederim canım hoş geldin.

- Yayın yaparken daha çok konuşma üzerine bir program seçtiğim için iletişim benim için çok önemlidir. Her zaman söylerim 3 kişi dinleyicim olsa bile geri dönüt aldığım süre o yayın benim için çok keyiflidir. Dinamik diyebilirim yani.

- Favoriden ziyade en sık baktığım İnstagram ya da Pinterest diyebilirim.

- Ailemle yaptığım en güzel aktivite, hepimiz başka şehirlerde olduğumuz için hep birlikte bir masada oturmayı bile çok önemsiyorum.

- Teşekkür ederim canım, iltifatın için. İsmim Pelşin, bilmeyenler için. İsmimi halam koymuş kaderin cilvesidir, ismimi koyan halamla aynı mesleği icra ediyoruz ve aynı şehirde.

- İlgilenmekten en keyif aldığım bilim dalı, Psikoloji diyebilirim.

- En sevdiğim yemek, yöresel bir yemek olacak bilmeyenler için açıklamalı söyleyim; etli karışık kuru dolma diyebilirim.

- Seninle ilgili şunu diyebilirim, sürekli irtibatta olmasak da ne zaman denk gelirsek yüzümü güldüren birisin ve enerjik, arkadaş canlısı birisi olduğunu söylebilirim.

Soruların için tekrardan teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;heart