Alıntı:
RauL Nickli Üyeden Alıntı
Tüm Kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Tebrik Ediyorum ve Kutluyorum ..
Paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve eklemek istiyorum ; Güçlü kadınlar her zaman tarih yazar. Sen benim bu dünyada tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin. Kadınlar Günün kutlu olsun. |
Alıntı:
Kardelen Nickli Üyeden Alıntı
Yüreğine sağlık mücadeleni gücünü umutlarını harika bir varlıktan almışsın ne yazık ki yakın zamanda aynı sebepten teyzemi kaybettim.
İkisininde mekanı cennet olsun.
Onlardan çok güzel miraslar kaldı bizde bunları yaşatacağız.
Güzel satırları bizimle paylaştığın için teşekkür ederim ❤️🌹 |
Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel yüreklim o kadar güzel anlatmışsın ki okurken gözlerim doldu.. Senin gibi bir evlat yetiştiren ve mücadeleyi hiç bırakmayan o annenin ellerinden öpmek isterdim ama maalesef.. Mekanı bir kez daha cennet olsun..Eminim bir yerlerden seni izliyor ve gurur duyuyordur.. Sen genç yaşına rağmen o kadar güçlü bir kadınsın ki bunun bir tesadüf olmadığını satırlarını okurken bir ke daha gördüm.. Caanım benim senin de emekçi kadınlar günün kutlu olsun birtanem çok öpüyor ve sımsıkı sarılıyorum sana  |
Alıntı:
PeRaa Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim emeğine yüreğine sağlık olsun. Çok güzel anlatmışsın ki... Okurken göz yaşım pıt 🥲 Başta senin ve tüm emekçi kadınların gününü kutluyorum.Kucak dolu sevgiler   |
çok teşekkür ederim içimden gelenleri anlamatak istedim iyi ki varsınızzzz ,