Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı
|
Saol canım benim. Öyleyim çok şükür. ;*
Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı
Sen oldukça güzel ve güçlü birisin.Karanlıkta boğulma yoksa hiç çıkamazsın.Guzel günler senin olsun bırak çirkinler olduğu yerde kalsın.Emegine sağlık. |
Bıraktım. Haklısın Lari. :)
Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı
Hayatı acımasız yapan biz insanlar değilmiyiz. Varken değer bilmeyip yokluğunda dünyalar başımıza yıkılmışcasına isyan ederiz. Oysaki avuçlarımızdan kayıp gitmeden önce tutunmalıyız o hayata..
Güzel yüreğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanımcım.. |
Teşekkür ederim She hanımcım. O dünyalar gerçekten yıkılıyor başımıza..
Alıntı:
Razor Nickli Üyeden Alıntı
İçinizdeki çocuğun katili oluyorsunuz istemeseniz de.
Ben o katili izledim benliğimi öldürürken.
Eline emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, daha çok görmek isterim .
(:. |
Teşekkürler beyefendi neden olmasın. ;dayi
Alıntı:
LaviNia Nickli Üyeden Alıntı
"Hani bir tek o anlar beni dedikleriniz var ya onlar olmayınca başlıyor hayatın zorluğu.."
Emeğine,yüreğine, kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım ;pup1 |
Saol Lavinia hanımcım. ;ççk
Alıntı:
Loverman Nickli Üyeden Alıntı
Hani bir tek o anlar beni dedikleriniz var ya onlar olmayınca başlıyor hayatın zorluğu, onlar olmayınca çıkıyorsunuz çocuk olmaktan, büyümek zorunda kalıyorsunuz. (mukemmel)
/- hayat bu. insanlar doğarlar yaşarlar -işe girerler-* aile kurarlar - ve ölürler. zaman kavramı bizi tıpkı kum saati misali kullanıyor. bir anda 360 derece döndürüyor ve o kum bitene kadar ne yaşarsan yaşıyorsun. çocukluğun gençliğin yaşlılığı hep o kum saatinin içinde. /-özledik yazılarını , #direnyazgı .. |
#Yıkılmadımayaktayım Loverman bey. :)