Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2024, 13:23   #1
BugsBunny
Banlı Üye
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kulağını ısıran arkadaşını öldürdü, 'Öldürmesem kulağımı koparacaktı' dedi

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, 12 Haziran günü emniyete Pendik’te bir şahsın bıçakla göğsünden ve bacağından yaralandığına yönelik gelen ihbarla soruşturmaya başlandı. Kamera kayıtlarından olay yerinden kaçan saldırganın Özkan Akgün (49) olduğu ve ilaç firmasında şoför olarak çalışan Ömer Coşkun’u (46) bıçaklayarak ölümüne neden olduğu tespit edildi.




İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre, 12 Haziran günü emniyete Pendik'te bir şahsın bıçakla göğsünden ve bacağından yaralandığına yönelik gelen ihbarla soruşturmaya başlandı. Kamera kayıtlarından olay yerinden kaçan saldırganın Özkan Akgün (49) olduğu ve ilaç firmasında şoför olarak çalışan Ömer Coşkun'u (46) bıçaklayarak ölümüne neden olduğu tespit edildi.



"KULAĞIMI ISIRDI" SAVUNMASI


Ömer Coşkun'a arkasından yaklaşarak bıçaklayan Özkan Akgün ifadesinde, cinayeti kulak ısırma nedeniyle işlediğini söylemesi ise dikkat çekti. Olaydan yaklaşık 7 ay önce birlikte oturup alkol aldıklarını belirten Akgün, "O gün kulağımı ısırdı. Şikayetçi olmadım. Ara sıra görmeye devam ettim. Olay günü yanımdan geçerken 'Naber dallama, o kulağını ısırdım öbürünü de koparacağım. Sen dur' dedi. Yürümeye devam etti" dedi.



ARKASINDAN BIÇAKLAMIŞ


Bu sözlerin ardından Coşkun'u takip ettiğini anlatan saldırgan, bir süre takip ettikten sonra üzerinde bulunan bıçakla arkasından hamle yaptığını ve bacaklarına doğru bıçağı salladığını söyledi. Alkollü olduğu için tam hatırlamadığını öne sürdü. Göğsünden bıçaklandığını polislerden öğrendiğini belirtti.



'HAKSIZ TAHRİK' VURGUSU


Savcılık tutuklanan şüphelinin Ömer Coşkun'u kasten öldürdüğünü ve 'kulak ısırma' savunmasıyla haksız tahrik indiriminden faydalanmaya çalıştığını ancak kanıt bulunamadığını vurguladı. "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]